2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nasavrky obraly Přelovice o body


Branky


43. F. Dostál , 79. V. Řezníček (p.) - 61. J. Středa
2

Domácí Nasavrky přivítaly Přelovice. Nasavrky šly do zápasu po prohře s Opatovicemi (0:5) a Přelovice po výhře nad Moravany (2:0). První půle se vůbec hostům nevydařila, ve druhé již zabrali. Domácím se naopak první půle povedla a i samotný závěr zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatná hra hostí

První půle přinesla branku až koncem poločasu a to v 43. minutě, gól padl po rychlé rozehrávce po faulu před velkým vápnem, kdy se Filip Dostál sám zjevil před brankou a uklidil balón za záda hostujícího gólmana Jiřího Marka. Jediný a také poslední gól v poločase, jiné góly a šance se za celý poločas nerodily.

 

 

Útoky hostí

Přelovice se dočkaly vyrovnávacího gólu v 61. minutě, kdy po slabší střele Adama Špryncla našel balón Jana Středu a ten vyrovnal. 1:1.

 

Bod zlomu přišel v 79. minutě, byl odpískán faul a k penaltě se postavil Vladimír Řezníček, který proměnil. 2:1. A to byl také konečný stav.

 

Domácí se nedostávali do šancí, ani si je nevytvářeli, ale k tříbodovému zisku a z proměnených klíčových momentů obrali tak Přelovice o body. Přelovice si šance vytvářely, hlavně ve vápně nastaly minimálně tři tutovky, po centrech ze hry, z rohů nebo po faulech, ale branka nepadla. 

 

 

Počet ŽK – 1:1

 

V dalším kole jedou Nasavrky ven a to do Stolan, Přelovice budou hostit Opatovice.



Ohlasy k zápasu



TJ Přelovice
Adam Špryncl: První poločas jsme totálně propadli a předvedli jeden z nejhorších výkonu, čehož soupeř využil a vedl v poločase 1:0. Druhý poločas už byl v naší režii a podařilo se nám srovnat. Nicméně z tlaku jsme vytěžili pouze jednu branku a soupeř rozhodl a svém vítězství z pokutového kopu.



Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - O. Čechlovský [-] (89. J. Houba [-] ) , T. Pecina [-] (65. T. Novák [-] ) , F. Dostál [-] , V. Losenický [-] , L. Rejholec [-] (79. T. Michek [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Pecina [-] , R. Pešek [-] , M. Dostálek [-] , R. Michek [-]

TJ Přelovice
J. Marek [-] - A. Šprync [-] (77. N. Urbanec [-] ) , J. Středa [-] , M. Khun [-] , L. Staněk [-] , V. Řehák [-] , M. Rež [-] (60. R. Šimák [-] ) , V. Strnad [-] , P. Deutsch [-] , R. Šprinc [-] , M. Urbanec [-]

ŽK: 67. V. Losenický - 83. L. Staněk .
Místo: Nasavrky. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Lukášek Jiří - ČECH Karel, ČAPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů