0:2
(0:0)
67. V. Morávek
74. M. Řehák (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ředice opět v čele krajského přeboru


Branky


67. V. Morávek , 74. M. Řehák (vl.)
7

Domácí Heřmanův Městec si po tuhém boji nedokázal poradit se silným soupeřem z Horních Ředic a podlehl mu výsledkem 0:2. Hosté se tak díky své výhře a také zaváhání rivala z Libišan dostali zpět na vedoucí pozici naší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 30.10.2022 přivítala domácí Jiskra Heřmanův Městec na svém hřišti velmi atraktivního soupeře z Horních Ředic. Hosté dokázali ze svých posledních šesti vystoupení hned pětkrát odejít jako vítěz a jejich forma tak byla naprosto neoddiskutovatelná. Na druhé straně Heřmanův Městec na tom ale nebyl o moc hůře. Na domácím hřišti byl totiž Heřmanův Městec doposud stoprocentní, když v dosavadních utkáních na svém trávníku ještě neztratil ani jeden jediný bod. Vzhledem k těmto indíciím se tedy dalo očekávat extrémně zajímavé a vyrovnané utkání.

 

První půle bez branek

V prvním dějství tohoto zápasu se příliš zajímavých akcí neodehrálo. Hosté se po většinu času snažili držet balón na svých kopačkách a dostávat se přes svého soupeře pomocí postupné kombinace. Na druhé straně domácí se více soustředili na obranu a vycházeli tak spíše z defenzivního bloku. I přesto, že pár nadějných náznaků na gólové příležitosti přišlo, ani jeden tým je nedokázal ideálně využít a první poločas nám tedy bohužel nenabídl žádnou branku. Na tu si přítomní fanoušci museli počkat až do druhé poloviny tohoto utkání.

 

Druhý poločas rozhodl.

Ve druhé půli nabralo toto utkání o něco větší spád. Hosté se snažili hrozit pomocí rychlých křídelních hráčů, ale domácí obrana stále velmi dobře odolávala. Následně dokonce zahrozili i hráči Heřmanova Městce, zkušený Lindr v bráně si ale s dalekonosným pokusem velmi dobře poradil. V 67. minutě došlo k první změně skóre. Horní Ředice zahrávaly rohový kop, na který si velmi dobře naběhl a následně i skvěle zakončil hostující Václav Morávek. Domácí brankář si sice na prudkou hlavičku soupeřícího hráče ještě sáhnul, vytěsnit mimo tři tyče už ji však bohužel pro Heřmanův Městec nedokázal. Hosté se tedy po bezmála 70 minutách hry dostali do jednogólového vedení a domácí tak museli následně o něco více otevřít hru. Hráčům Heřmanova Městce se částečně dařilo dostávat hostující obranu pod tlak, ta však pracovala velmi spolehlivě a ředičtí začali zároveň využívat rychlých protiútoků do otevřené obrany soupeře. Přesně to se také domácím v 74. minutě krutě vymstilo. Jeden z hostujících hráčů poslal po rychlém přechodu do útoku velmi nebezpečný střílený centr před bránu domácího gólmana, který si jeden z obránců Heřmanova Městce velmi nešťastně ve skluzu srazil do své branky. Horní Ředice se tedy čtvrt hodiny před naplněním základní hrací doby dostaly už do dvougólového vedení a vypadalo to, že o vítězi tohoto klání začíná být pomalu, ale jistě rozhodnuto. Domácí však zápas v žádném případě nezabalili a nadále se snažili alespoň o kontaktní branku. Z tlaku Heřmanova Městce dokonce vyústilo i nastřelení břevna Lindrovy branky, to však bylo bohužel pro domácí fanoušky vše a velmi kvalitní utkání tak skončilo výsledkem 2:0 pro hosty z Horních Ředic, kteří si tak touto výhrou opět zajistili vedoucí postavení v naší soutěži.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Hráč Radek Stýblo: Hosté se snažili více držet balón, ale během první půle jsme je do žádné větší šance nepustili. My jsme se také snažili o nějaké útočné akce, ale první poločas byl spíše jen o takových náznacích. Ve druhém poločase se tempo zápasu ještě vystupňovalo. Po dobře zahraném rohovém kopu jsme bohužel inkasovali, ale nic jsme nevzdali a nadále makali. Z jednoho z brejků jsme však následně bohužel dostali i druhou branku. Přesto jsme ale soupeře zatlačili a nastřelili dokonce břevno. Přestože jsme nakonec prohráli, celé utkání podle mě sneslo velmi vysoké měřítko.




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - M. Řehák [-] (87. D. Kosina [-] ) , D. Jablečník [-] , D. Zrůst [-] , L. Trnka [-] , T. Zrůst [-] , M. Straka [-] , D. Salfický [-] (77. J. Voženílek [-] ) , D. Turina [-] (86. V. Tomčík [-] ) , O. Hauf [-] , T. Dvořáček [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , A. Koreček [-] (79. A. Šenkýř [-] ) , V. Skoumal [-] , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] (58. Č. Pithart [-] ) , V. Morávek [-] (90. J. Švec [-] ) , O. Březina [-] , D. Obermajer [-] (87. A. Kaufman [-] ) , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

ŽK: 24. D. Zrůst , 61. M. Řehák - 60. A. Koreček .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Hlaváč Martin - VALIHORA Jaromir, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 12:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 17:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:12

Tip experta: výhra domácích