1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Třebová opět bez výhry


Branky


5

Domácí výběr České Třebové nedokázal ani napotřetí za sebou vyhrát. Tentokrát však získal z utkání s Moravanami alespoň bod za remízu 1:1, když svůj tým zachránil až v poslední čtvrt hodině zápasu Vojtěch Novotný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 2.10.2022 přivítal celek České Třebové na svém hřišti soupeře z Moravan. Česká Třebová se před tímto duelem nenacházela zrovna v nejlepší formě, jelikož ani jedno z posledních dvou utkání nezvládla a nezískala z nich ani jeden bod. Moravany jsou na tom ale ještě hůře. Z uplynulých devíti utkání dokázaly bodovat jenom třikrát a po sobotní výhře Přelouče se propadly až na úplně poslední místo průběžného pořadí krajského přeboru. Hrálo se tudíž o opravdu velmi důležité body.

 

První půle ve prospěch hostů

Od začátku utkání se podle očekávání dostali do hry více hráči domácího celku. Vytvářeli si několik slibných náznaků na střelecké pokusy, ale ve finální fázi chyběla často větší kvalita a klid při řešení jednotlivých situací. Moravany měly ale jasně v hlavě, že by se měly za každou cenu pokusit bodovat a rychle se tak dostat z posledního místa tabulky, na které se po sobotním vítězství Přelouče dostaly. Hrozit se tedy snažili i hosté. Prvního gólu utkání se přítomní fanoušci dočkali ve 21. minutě a postarali se o ni trochu překvapivě právě hosté. Moravanští útočníci se snažili trochu kostrbatě překonat obránce České Třebové. Jeden z defenzivních hráčů se ale míče zmocnil a chtěl ho posunout na jednoho ze svých spoluhráčů. To se ale ani trochu nepovedlo a balón místo toho poslal přímo na úplně volného Víta Nováka, který se již s ničím nepáral, bez dlouhého přemýšlení se opřel do poskakujícího balónu a přesvědčivě překonal českotřebovského Truhláře v bráně. Hosté se tedy v polovině první dějství dostali do jednogólového vedení. Domácí se nadále snažili tvořit hru a něco udělat s nepříznivým stavem, ale jejich produktivita nebyla dobrá a do konce poločasu si tak hosté tento jednogólový náskok dokázaly zkušeně pohlídat.

 

Druhé dějství přineslo vyrovnání.

Druhý poločas nám přinesl velmi podobný průběh a obraz hry, jako tomu bylo v první pětačtyřicetiminutovce. Domácí kontrolovali hru, snažili se tlačit do zakončení a hosté z Moravan se zase svědomitě soustředili na poctivou defenzivní práci a dotáhnutí tohoto utkání do vítězného konce. Hráči České Třebové si však přesto vytvořili celou řadu jasných gólovek, povětšinou si ale jen vylámali zuby na perfektně chytajícím Filipu Metelkovi, který všechny pokusy svého soupeře velmi jistě kryl. Obrovská snaha a touha domácích po vyrovnání však byla nakonec přece jenom třináct minut před koncem utkání vyslyšena. V 77. minutě se českotřebovští po povedené akci dostali do nadějného křídelního prostoru, odkud následně přilétl do vápna nadějný centr. K tomu se sice jako první dostal hostující obránce, ale jeho odkop se mu ani trochu nepovedl. Následovalo několik odrazů, po kterých se míč objevil až u nohou domácího Vojtěcha Novotného, který napodruhé prostřelil obranný blok obránců a zařídil tak svému týmu důležité vyrovnání. I přes následnou snahu již ani jeden z týmů nenalezl síly na to, aby zápas v posledních minutách rozhodl ve svůj prospěch a oba celky si tak z tohoto utkání odnesly jeden bod za remízu 1:1. Nutno ale říci, že domácí měli v tomto klání více možností na vstřelení rozhodující branky, kdy svůj tým výrazně podržel skvělým výkonem moravanský brankář Metelka a nedopustil tak, aby domácí hráči skórovali více než jednou.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Hráč Jan Flídr: V utkání jsme byli lepším týmem. Soupeři jsme ale bohužel nabídli velmi zbytečný gól a ten se tak po zbytek zápasu všemi silami snažil tento výsledek ubránit. Vypracovali jsme si několik šancí, ale Moravany několikrát zachránil jejich gólman. Tento výsledek je tak pro nás další ztrátou.




Sestavy


FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - M. Deml [-] , F. Herclík [-] , V. Langer [-] , O. Bohunek [-] (64. D. Štos [-] ) , Z. Vaňous [-] , K. Klumpar [-] (62. L. Sejkora [-] ) , P. Müller [-] , F. Grepl [-] (56. J. Vašata [-] ) , V. Novotný [-] , J. Deml [-]

TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - M. Kosina [-] , P. Pinkas [-] (84. J. Pačes [-] ) , J. Richter [-] (78. A. Hájek [-] ) , J. Beran [-] , D. Kosina [-] , V. Novák [-] , M. Knotek [-] , J. Hurta [-] , M. Lukas [-] , J. Lukas [-]

ŽK: 53. V. Langer , 67. L. Sejkora - 58. J. Richter , 85. J. Lukas , 89. A. Hájek , 89. M. Knotek , 93. M. Lukas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PECINA Zdeněk - KOLBABA Pavel, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Ondřej Peleška
Tip experta: výhra domácích

Česká Třebová napraví své poslední dvě porážky a Moravany tak dokáže přehrát.