3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanův Městec padnul v Holicích


Branky


7

Holice si na domácím hřišti bez problémů poradily s Heřmanovým Městcem a díky výsledku 3:0 tak s přehledem získaly další důležitou výhru. Dvěma góly se v utkání blýsknul kanonýr Tomáš Jedlička a výrazným způsobem tak napomohl svému týmu k tomuto vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Sedmé kolo krajského přeboru nám přineslo utkání mezi domácími Holicemi a dalším kvalitním celkem z Heřmanova Městce. Domácí tým ztrácel na svého soupeře před tímto utkáním tři body a případná výhra by tak pomohla domácím Holicím svého soupeře dohnat v průběžném pořadí krajského přeboru. Hrálo se tedy o velmi důležité body. 

 

Perfektní vstup Holic do utkání

Domácím hráčům se povedl snový vstup do zápasu, když se už po třech minutách od úvodního hvizdu hlavního sudího dokázal po pohotové dorážce střelecky prosadit kapitán holického týmu, Tomáš Jedlička. Ten tak svůj tým již ve 3. minutě utkání nasměroval k dobrému výsledku a dopřál svým spoluhráčům ještě větší herní klid a pohodu. Jelikož se hrálo na velmi náročném a podmáčeném terénu, tak byla k vidění celá řada velmi nevybíravých zákroků. Sudí měl místy trochu problém krotit emoce nespokojených hráčů a k jistým vyhroceným situacím tak pravděpodobně nemuselo vůbec dojít. Celé utkání jinak bezesporu sneslo velmi vysoké měřítko a hrál se opravdu velmi zajímavý zápas. Šance přicházely na obou stranách, ale ve 23. minutě se již podruhé v utkání mohli radovat domácí. Obrana Heřmanova Městce nezafungovala po průniku domácího krajního obránce, jak by měla, a po zákroku gólmana se z dorážky nekompromisně trefil Daniel Fotul. I přes řadu dalších šancí se již ani jeden z týmů do konce první půle prosadit nedokázal a domácí tak odcházeli o poločasové přestávce do kabin za pohodlného dvougólového vedení. 

 

Druhá půle již nic nezměnila.

Domácí celek do druhé půle trochu protočil sestavu a následně se hra ještě více vyrovnala. Hosté se díky své houževnatosti dostali do další velké šance, ale jeden z ofenzivních hráčů bohužel nedokázal míč z malého vápna propasírovat za záda holického gólmana. Následovalo několik dalších nadějných příležitostí, které se určitě daly gólově zužitkovat, ale hosté bohužel pro ně nedokázali ani jednu z nich využít. Následně to navíc vypadalo, že se bude po hraničním zákroku v pokutovém území kopat penalta, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá a faul se tedy nepískal. Čím více se hosté hnali za kontaktní brankou, tím větší okénka v obraně hostů se domácím otevírala. Nabízelo se tak několik nadějných příležitostí k rychlým "brejkům" a definitivnímu rozhodnutí utkání. V 89. minutě se dokázal za domácí již podruhé v zápase prosadit kapitán Jedlička a hráči Heřmanova Městce tak definitivně přišli o veškeré naděje k jakémukoliv zdramatizování tohoto zápasu. Domácí tak dovedli utkání do zdárného konce a po přesvědčivé výhře 3:0 si tak připsali další důležité tři body na své konto. V dalším zápase budou Holice zajíždět k velmi těžkému zápasu na horkou půdu Horních Ředic, které v domácím prostředí ještě neztratily žádné body a neinkasovaly dokonce ani jeden gól. Heřmanův Městec se zase o další body bude prát na domácím hřišti s litomyšlskou Jiskrou a i zde nás určitě čeká velmi zajímavá podívaná, kterou bychom si neměli nechat ujít.  



Ohlasy k zápasu



FK Jiskra Heřmanův Městec
Hráč Radek Stýblo: Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, když jsme už ve třetí minutě inkasovali. Na těžkém terénu bylo k vidění spousta ostrých zákroků z obou stran. Měli jsme několik nadějných šancí, ale žádnou z nich jsme bohužel neproměnili. Místo toho jsme opět inkasovali. Ve druhém poločasu se hra vyrovnala, ale opět jsme nedokázali proměnit několik šancí. Po neodpískané penaltě už to byl z naší strany spíše zmar a v závěru se soupeři ještě nakonec povedlo navýšit vedení už na 3:0.



Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - Š. Černý [-] (72. T. Sochůrek [-] ) , R. Řezníček [-] , L. Mocanu [-] , D. Lát [-] (46. T. Pitter [-] ) , J. Václavek [-] (46. O. Vítek [-] ) , M. Hruška [-] , T. Jedlička [-] , L. Prokop [-] (89. J. Tlučhoř [-] ) , D. Fotul [-] , J. Rosůlek [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - L. Trnka [-] , D. Turina [-] (72. J. Čížek [-] ) , D. Salfický [-] (78. M. Elich [-] ) , D. Jablečník [-] , O. Hauf [-] (61. J. Voženílek [-] ) , M. Řehák [-] , R. Jošt [-] , R. Novák [-] , D. Zrůst [-] , T. Zrůst [-]

ŽK: 44. D. Fotul , 59. J. Rosůlek , 71. D. Javorski - 35. D. Turina , 74. D. Jablečník .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - PAPEŽÍK Jakub, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Ondřej Peleška
Tip experta: výhra domácích

Zde očekávám velmi vyrovnané utkání, které ale Holice zvládnou a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích