Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Pardubičky dokázaly v závěru otočit nepříznivý vývoj utkání a získat tak první tři body na domácí půdě!


Branky


1

Hostující Jiskra Heřmanův Městec dokázala svým soupeřům hlavně díky výkonu z prvního poločasu nadělat pořádné starosti. Domácí však nic nezabalili a v poslední patnáctiminutovce základní hrací doby díky dvěma gólům zvládli nepříznivý vývoj otočit a dokráčet si tak pro důležité vítězství na úvod nového soutěžního ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Snový vstup do utkání v podání Heřmanické Jiskry

 

V prvním soutěžním utkání nové sezóny se proti sobě 7.8.2022 postavily celky z Pardubiček a z Heřmanova Městce. Domácí Pardubičky si určitě vstup do prvního zápasu představovaly úplně jinak. Během prvních šestnácti minut totiž zažili hotový horor, jehož strůjci byli jejich soupeři z Heřmanova Městce. Těm stačilo pouze něco málo přes čtvrt hodinky na to, aby se dostali do dvougólového vedení. První gól padl již v 11. minutě, kdy se Lukáš Trnka dokázal po velmi povedené akci na zadní tyči prosadit a poslat tak svůj tým do rychlého vedení. O pouhých 5 minut později se mohli hosté radovat znova. Tentokrát si nádhernou asistenci připsal hostující stoper, který perfektním balónem za obranu našel nabíhajícího Jakuba Hlaváče, který si ideálně přebral míč a v souboji s domácím brankářem si počínal na výbornou - 2:0 pro Heřmanův Městec. 

 

 

 

 

Důležité snížení před koncem poločasu

 

Přestože si v průběhu prvního poločasu Heřmanův Městec vytvořil několik dalších nadějných náznaků, ze žádného z nich se jim již nepodařila vstřelit branka. Ba naopak, krátce před koncem první půle se podřilo domácím Pardubičkám vstřelit veledůležitý kontaktní gól, který dostal domácí zpátky do hry. Po autovém vhazování a následné chybě hostujícího stopera se dostal do stoprocentní šance domácí David Valenta, který takovou šancí nepohrdnul a rozvlnil síť. Snížil tak na 1:2 z pohledu Pardubiček a vliv svému týmu krev do žil. 

2. poločas

Divoký závěr druhého poločasu

 

Ačkoliv se Heřmanův Městec ve druhém poločase ze všech sil snažil, aby svým protihráčům již nedovolili skórovat a dokonce se i několikrát sami snažili navýšit svoje vedení, bohužel pro ně se v průběhu posledních 15 minut základní hrací doby odehrál přesný opak. V 78. minutě se Bohumilu Pospíšilovi podařilo velmi dobře umístěnou střelou zpoza vápna překonat brankáře a vyrovnat tak stav utkání na 2:2. To domácí pochopitelně ještě více posadilo na koně. Přestože obrana Heřmanova Městce dělala co mohla, rostoucímu tlaku Pardubiček nakonec stejně podlehla. Hrdinou domácích se stal Filip Krejčí, který po milimetrově přesném centru z levé strany nezaváhal a rozhodl utkábí ve svůj prospěch. Po této ráně se již sestava Heřmanova Městce nedokázala vzpamatovat a nenašla síly na další zdramatizování utkání, přesto se však za svůj výkon hostující hráči určitě nemusí stydět, jelikož toto utkání bylo doslova boj až do samého konce. 

 

 

 

  Pozvánka na příští kolo 

 

V příštím týdnu, konkrétně 14.8.2022 tým Pardubiček zavítá na horkou půdu jednoho z favoritů soutěže. Hráči pocestují do nedalekých Horních Ředic, kde je určitě nečeká žádná lehká práce. Doufejme, že toto utkání nám opět nabídne minimálně tak zajímavou podívanou, jako tomu bylo tentokrát.



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - M. Tuťálek [-] (68. F. Krejčí [-] ) , D. Valenta [-] (90. D. Menšl [-] ) , L. Markl [-] (62. M. Havelka [-] ) , M. Bobek [-] (60. B. Pospíšil [-] ) , T. Svoboda [-] , O. Štědrý [-] , D. Norek [-] , T. Špidlen [-] , D. Martan [-] , R. Froš [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - R. Jošt [-] (60. R. Novák [-] ) , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] , O. Hauf [-] , T. Dvořáček [-] , L. Trnka [-] , T. Zrůst [-] (59. D. Turina [-] ) , D. Zrůst [-] (68. J. Voženílek [-] ) , J. Řezníček [-] , M. Řehák [-] (46. D. Svoboda [-] )

ŽK: 65. O. Štědrý - 51. R. Jošt , 53. J. Hlaváč , 80. D. Jablečník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Štěpán - TŮMA Lukáš, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích