M. Šrom 21.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice po dlouhé době bodovaly


Branky


16

Vamberk doma přivítal Malšovice. Toto utkání musely rozhodnou penalty

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil Vamberku, poté měly převahu Malšovice

Úvodní šanci zápasu měl Vamberk. Domácí ji však nedokázali proměnt. První branku zápasu vstřelil vamberecký kapitán Michal Šrom, který ihned po vstřelení branky musel kvůli zranění vystřídat.

 

Odstoupení Šroma ze hry vambereckou hru ovlivnilo a byly to právě Malšovice, které získaly lehkou převahu a ve 29. minuutě po rohovém kopu srovnaly, když se k míči dostal Jan Jánský a uklidil ho za Klofandovi záda. Stejný hráč mohl o pár minut později z identické akce otočit skóre, míč ale z brankové čáry vykopla hostující obrana.

 

Do konce poločasu další branka nepadla a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Největší šanci druhé půle měl Libřický

V druhé půli měly Malšovice opět převahu a vytvářely si i více šancí. Několikrát mohly stav zápasu převrátit na svoji stranu.

 

Největší šanci druhého poločasu měl malšovický Stanislav Libřický, který v 85. minutě z malého vápna nastřelil břevno. V druhém poločase tedy další branka nepadla a o vítězi zápasu musely rozhodnout penalty.

Malšovice byly v penaltovém rozstřelu stoprocentní

Ani jeden z malšovických střelců se v penaltovém rozstřelu nemýlil. Gólman Dominik Blažko jednu penaltu chytil a Malšovice se tak po dlouhém čekání mohli radovat z bodového zisku.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: V dnešním zápase jsme chtěli odčinit porážku z minulého kola. Bohužel hra se nám nedařila jak jsme chtěli. Po naší brance musel odstoupit jediný střelec dnešní branky kvůli zranění a my nebyli schopni si vytvořit šance.Soupeř brzy vyrovnal a místy byl i lepší. Dokonce mohli vyhrát ale 2x netrefili naši prázdnou branku a tak zápas skončil remízou.Penalty zvládli lépe hosté kteří více chtěli a zaslouženě berou druhý bod.

TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Již před zápasem jsme věděli, že v případě prohry budeme zažívat těžké časy. Chlapci k utkání ale přistoupili s velkým odhodláním a chutí konečně bodovat na plno. Ač se to nepovedlo tak mohu za výkon všechny pochválit. Opět jsme si vytvořili více vyložených šancí než soupeř a zápas jsme mohli rozhodnout v základní hrací době, bohužel nás stále trápí koncovka. Druhý bod za penalty jsme si po průběhu utkání zasloužili.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - M. Malý [-] (74. J. Kotýza [-] ) , M. Sokol [-] , D. Trejtnar [-] , P. Brandejs [-] , M. Češka [-] , P. Šponar [-] (74. T. Hájek [-] ) , P. Šimeček [-] , M. Šrom [-] (22. T. Králík [-] ) , D. Hamerský [-] , O. Mráz [-]

TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - Z. Papík [-] (65. L. Jarotek [-] ) , F. Havlena [-] (82. P. Soukup [-] ) , J. Javůrek [-] , L. Kocman [-] (82. M. Luňák [-] ) , M. Friedl [-] , J. Brokeš [-] , S. Libřický [-] , P. Soukup [-] (65. D. Christov [-] ) , J. Janský [-] (84. D. Lemon [-] ) , D. Krejčí [-]

ŽK: 48. P. Šponar - 85. P. Soukup .
Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Michal Kekelák
Tip experta: výhra hostů

Hosté se proberou z letargie a promění individuální kvalitu v kolektivní. Když si pohlídají domací esa Šroma a Mráze, tak věřím, že překonají zkušeného Gigiho (Jarda Klofanda) v brance Vamberka a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích