Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice obrala České Meziříčí o tři body


Branky


14

Deváte kolo přineslo zápas dvou týmu z první poloviny tabulky. České Meziříčí doma přivítalo Javornici. Tento zápas také nabídl souboj dvou střelců Jana Plška a Adama Krejčího. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padaly góly z rohů

Za deštivého počasí se opět hrál náročný fotbal plný nepřesností a soubojů. Do první větší šance se dostali hosté již ve druhé minutě, když si domácí obrana neporadila s jejich nákopem. K němu se dostal Jakub Hovorka, který bohužel pro hosty zakroutil míč jen těsně kolem vzdálenější tyče.

 

Skóre se poprvé měnilo ve 33 minutě. Když hostující Jakub Hovorka zahrával rohový kop, ze kterého přesně našel Adama Krejčího, který prostřelil Petra Jílka. Domácí nečekali s odpovědí příliš dlouho a ve 41. minutě srovnali také z rohového kopu. Kdy se balón po tlačenici v pokutovém území dostal až k Janu Tomáškovi, který srovnal na 1:1.

 

Domácí vyrovnávací gól povzbudil a drali se do útoku, pozorná obrana hostí je však do vyloženejší šance nepustila a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

 

 

 

 

Druhý poločas rozhodla střelecká efektivita a dobře organizovaná obrana Javornice

První šanci druhé půle měli opět hosté, ale střela Jakuba Hovorky skončila těsně nad brankou Petra Jílka. V 57. minutě se do sóla dostal Adam Suk, který byl v půlkruhu před pokutovým územím faulován Zdeňkem Roubalem, obránce Českého Meziříčí za tento zákrok viděl žlutou kartu. K přímému kopu se postavil Jakub Hovorka, který krásnou střelou vrátil hostům jednobrankový náskok.

 

O chvíli později se do šance dostal skvěle hrající Ondřej Nosek, jeho pokus ale domácí obrana zblokovala. V 67. minutě bylo na střídačce hostů ještě veseleji, když aktivní Nosek vybojoval míč pro Adama Krejčího, který střelou z dvaceti metrů podruhé v zápase skóroval.

 

Domácí se nevzdávali a stále se tlačili dopředu, ale dobře organizovaná hostující obrana je do výraznějších šancí nepustila. Až v nastavení došlo ke špatné komunikaci mezi Pavlem Chlachulou a Martinem Plíhalem, toho využil domácí kapitán Ondřej Ježek a v 94. minutě svůj průnik zakončil přesnou přízemní střelou na zadní tyč.

 

To bylo však ze zápasu vše a Javornice si tak po zodpovědném týmovém výkonu odvezla z Českého Meziříčí všechny tři body a náskok svého soupeře v tabulce stáhla na jeden bod.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
David Horký, vedoucí mužstva: Opět další soupeř, který k nám přijel s rozestavením 6-3-1. Hostující hrotový útočník Adam Krejčí potvrdil pověst kanonýra. Gratulace Javornici k zaslouženému vítězství. Jejich obrana pracovala bezchybně. Budeme se muset více zaměřit na taktiku a méně na fotbalovost. Účel zřejmě světí prostředky.

Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Odvážíme si velmi cenné a myslím si, že i právem zasloužené 3 body. K dobrému výsledku přispěla svým dnešním výkonem naše obranná čtveřice, která uhlídala doposud nejlepšího střelce soutěže. V utkání jsme si vytvořili více šancí, ale proměnit jich víc, než tři nám dnes souzeno nebylo. Každopádně to stačilo, a to je hlavní. Pochválím dnes celý mančaft, ale vyzdvihnu Ondru Noska - nějak takhle se hraje pro tým.



Sestavy


FC České Meziříčí
P. Jílek [-] - T. Vejprava [-] , L. Baše [-] , T. Havel [-] (15. J. Tomášek [-] ) , T. Krajňák [-] , J. Rezek [-] , O. Ježek [-] , Z. Roubal [-] , D. Fiala [-] (62. T. Rezek [-] ) , J. Tomášek [-] (54. J. Fiala [-] ) , J. Plšek [-]

Javornice
S. Hynek [-] - P. Kasper [-] , T. Plesl [-] , D. Suk [-] - O. Nosek [-] (80. F. Dvořák [-] ) , J. Hovorka [-] (83. P. Chlachula [-] ) , M. Plíhal [-] , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] - J. Kovaříček [-] (64. M. Šrefl [-] ) , A. Krejčí [-]

ŽK: 57. Z. Roubal , 71. T. Vejprava - 41. J. Kráčmer , 90. M. Plíhal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janota Josef - ŠILING Karel, JEDLINSKÝ Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jakub Franc
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že domácí na velkém hřišti Javornici porazí. Bude zajímavé sledovat i souboj střelců Plšek vs. Krejčí, tipuji že padne hodně gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích