0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí doma zaskočilo České Meziříčí


Branky


10

V dalším zápase 2. kola I.B třídy skupiny B přivítalo České Meziříčí na svém hřišti Meziměstí. Za domácí nastoupil i bývalý ligový hráč Tomáš Rezek, který má na svém kontě 47 zápasů v nejvyšší fotbalové lize. I přesto Meziměstí dokázalo domácí porazit 0:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól diváci čekali do 33 minuty.

První poločas byl velice vyrovnaný. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a šance na skórování měly oba týmy.

 

K prvnímu ohrožení branky došlo ve 12. minutě, kdy gólman hostujicích Roman Weisser vyrazil na roh střelu Tomaše Rezka. Hosté nezůstali pozadu a již o dvě minuty později kapitán Josef Mucha nastřelil břevno. V 19. minutě následně hasil brejk hostů Tibor Krajňák.  

 

Ve 27. minutě se opět ozvalo České Meziříčí, když po rohovém kopu hlavičkoval Jakub Rezek. Jeho hlavička ale mířila mimo tři tyče. Ve 34. využil aktivní Pavel Smrček zaváhání domácí obrany a své sólo s přehled zakončil. Hosté vedli 1:0. S rychlou odpovědí chtěl přijít kanonýr Jan Plšek. Jeho střela proletěla těsně vedle tyče.

 

Ve 40. minutě našel Jakub Rezek přesným centrem Lukáše Bašeho. Jeho hlavička ovšem skončila jen v náručí hostujícího gólmana.

 

Domácím se skórovat nepodařilo, a tak po prvním poločase vedlo Meziměstí 1:0

V druhém poločase hosté ještě dvakrát uděřili.

Druhý poločas také nabídl zajímavou podívanou. První šanci měli hosté. Jejich střela se však do brány nevešla. Domácí v úvodu druhé půle hrozili zejména z rohů. Ovšem ani z jednoho se jim skórovat nepovedlo. V 53 minutě Meziměstí opět udeřilo. Po přihrávce skvěle hrajícího Smrčka se trefil Petr Bárta.

 

V zápětí se do šance dostal opět Jan Plšek, který svoji hlavičku nedokázal dostatečně usměrnit. V 56. minutě to zkoušel "nůžkami" Tomáš Rezek. S jeho pokusem neměl Weisser žádný problém. V 62. minutě mohlo být rozhodnuto, ale domácí gólman David Frynta sólo Smrčka vychytal.

 

V dalších minutách bylo aktivnější České Meziříčí, které drželo balón častěji na svých kopačkách. Ovšem disciplinovaná obrana hostů je do vyložené šance nepustila. Když už se domácí k zakončení dostali, tak nevyzráli na golmana Weissera. V 88. minutě rozhodl o vítězstvé hostů Pavel Smrček, když přeloboval Fryntu.

 

Poslední větší šanci měli opět hosté. V 90. minutě Frynta zlikvidoval pokus Zdeňka Nývlta. Zápas už žádnou další branku nepřinesl. Hosté si tak po zodpovědném výkonu odvezly všechny tři body a jsou zatím 100%-ní.

 



Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
David Horký, vedoucí mužstva: Zasloužené vítězství hostí. Předčili nás v pohybu, bojovnosti i důrazu. Náš profesorský fotbal k úspěchu nevedl a ani do budoucna určitě nepovede. Takže z hrušky dolů a zpátky do montérek.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Patrik Urban, trenér: Krásný fotbal z obou stran. Kluci to dnes odpovědně odmakali a každý tam nechal maximum. Zvládli jsme to jako tým a tak by to mělo pokračovat i zbytek sezóny. Děkuji všem za parádní výkon.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Vejprava [-] , L. Baše [-] , T. Havel [-] (52. V. Slánský [-] ) , J. Fiala [-] , J. Rezek [-] , Z. Roubal [-] , J. Tomášek [-] (52. D. Fiala [-] ) , T. Krajňák [-] (64. M. Sekyra [-] ) , T. Rezek [-] (69. L. Vlášek [-] ) , J. Plšek [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
R. Weisser [-] - P. Urban [-] (46. P. Šnábl [-] ) , A. Škola [-] , M. Prokeš [-] (77. V. Šimko [-] ) , P. Smrček [-] , J. Sedláček [-] , J. Mucha [-] , J. Kubeček [-] (60. P. Hošek [-] ) , V. Jirásek [-] (85. J. Bohanský [-] ) , P. Bárta [-] (60. Z. Nývlt [-] ) , M. Balín [-]

ŽK: 19. J. Plšek , 22. T. Vejprava - 81. J. Sedláček , 85. V. Šimko .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Janota Josef - LUKES Jan, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Lukáš Zrůst
Tip experta: výhra domácích

Výsledek Meziříčí z prvního kola mě velice překvapil. Meziměstí umí zase hlavně doma. Dle mého zvítězí posílené České Meziříčí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích