2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 13:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice doma podlehly Červenému Kostelci na penalty


Branky


43. J. Pečenka , 53. D. Drozd - 47. D. Hlava , 86. L. Hlava
14

Utkání mezi Hořicemi Červeným Kostelcem musely rozhodnout až pokutové kopy. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečenka v závěr poločasu poslal domácí do vedení

První poločas mnoho pohledných akcí nenabídl a ani brankovými příležitostmi se to nehemžilo. Když už to vypadalo na bezbrankovou bitvu, tak se ve 43. minutě uvolnil na pravé straně domácí Pavel Drozd a svým centrem našel na zadní tyči Jiřího Pečenku, který zblízka prostřelil brankáře Středu. 1:0. Tímto stavem skončila i první půle. 

 

 

Lukáš Hlava poslal zápas do penalt

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. Ve 47. minutě se ji podařilo vyrovnat. David Hlava křížnou střelou překonal brankáře Dufka a bylo to 1:1. Vyrovnaný stav však vydržel jen chvilku. V 53. minutě vypálil zpoza velkého vápna David Drozd a vrátil Hořicím vedení. 2:1.

 

 

Hosté si pak vytvořili územní převahu. Hlavně jejich standartní situace a dlouhé auty zaměstnávaly domácí obranu. V 86. minutě se po individuální akci dostal až do pokutového území hostující Lukáš Hlava a svou přízemní střelou srovnal na 2:2. Další branka nepadla, a tak o vítězi musely rozhodnout až penalty. 

 

 

Bod navíc získal Červený Kostelec

Penaltový rozstřel nakonec zvládli lépe hostující hráči, kteří vybojovali druhý bod za vítězství po penaltách. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): Závěr podzimu přinesl asi zaslouženou remízu, i když.... První poločas se odvíjel spíše na polovině hřiště bez šancí a tak pěkná kombinace těsně před přestávkou a vedoucí gól domácích byl výjimkou. Hned po přestávce přišlo vyrovnání na které odpověděl rychle David Drozd. V závěru jsme měli několik brejkových šancí jak utkání rozhodnout, ale došlo na neoblíbené nedáš - dostaneš a hosté vyrovnali. S podzimní částí je spokojenost, ale pouze částečná - na jaře bude o co hrát.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček (trenér): V některých fázích utkání jsme se trápili, první půle byla z naší strany špatná. Klukům musím ale poděkovat za obrovskou bojovnost, nasazení bylo skvělé. Vyrovnání v samotném závěru, kdy jsme se tlačili více do zakončení, bylo odměnou a bonusový bod z penaltového rozstřelu? Konečně! Domů se vracíme spokojení.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Dufek [-] - P. Drozd [-] , J. Rozsévač [-] (65. P. Palm [-] ) , P. Hátle [-] , D. Pour [-] , M. Bango [-] , A. Kedroń [-] (84. J. Šeda [-] ) , D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] , J. Pečenka [-] , M. Havelka [-] (72. M. Jonáš [-] )

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Hlava [-] , J. Čejchan [-] (65. P. Kratěna [-] ) , D. Veseleňák [-] (81. P. Prokop [-] ) , D. Hála [-] (65. Z. Mudroch [-] ) , D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , L. Hlava [-] , J. Malina [-] , P. Bárta [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 54. P. Drozd - 51. D. Hlava , 80. P. Bárta , 90. J. Škoda .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Horský Leonard - HLAVÁČ Martin, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 22:43

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 18:59
David Drozd

Expert: Jiří Pečenka
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu tipovat jinak než výhru Hořic, budeme se chtít rozloučit s podzimem výhrou a napravit tak ostudný výkon z Dobrušky.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 07:26

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích