4:2
(1:2)
27. D. Doucek (p.)
30. M. Brožek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř doma otočila utkání proti Dobrušce


Branky


17. Z. Kocourek , 64. M. Exnar , 75. M. Exnar , 86. A. Horák - 27. D. Doucek (p.) , 30. M. Brožek
14

Jaroměř dokázala po třech prohraných zápasech zvítězit v posledním utkání podzimu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobruška se o poločase dostala do vedení

Do první velké šance se dostali hosté, ale brankář Červenka šanci zlikvidoval. V 15. minutě měli domácí možnost skórovat z pokutového kopu, ale tentokrát se blýsk brankář Dobrušky Effenberk, který penaltu chytil.

 

První branka tedy přišla v 17. minutě, kdy se po centru uvolnil Zdeněk Kocourek a zblízke prostřelil Effenberka. 1:0. Ve 27. minutě se pískala penalta i na druhé straně a Denis Doucek s přehledem srovnal. 1:1. Ve 30. minutě Dobruška otočila výsledek. Po rohovém kopu se na zadní tyči prosadil Matouš Brožek a Dobruška vedla. 1:2. Takto skončila i první půle.

Otočka ve druhé půli

Do druhé půle vstoupili aktivně hosté, kteří však své velká šance nevyužili. Velký podíl na tom měl několikrát i brankář Červenak, který vychytal hostující střelce. V uděřili 64. minutě domácí. Miloš Exnar našel ve vápně volného Matěje Exnara, který ranou z prvního doteku prostřelil Effenberka.

 

V 75. minutě se na pravé straně ocitl nehlídaný Matěj Exnar, který ze strany přehodil hostujícího brankáře a poslal Jaroměř do vedení. 3:2. V 86. minutě se po pěkné kombinační akci dostal až před brankáře Effenberka střídající Adam Horák a střelou o břevno zvýšil na konečných 4:2. 

 

Sestřih utkání:  

 

Fotogalerii a sestřih připravil Václav Mlejnek. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): Dnes jsme byli blízko čtvrté porážky v řadě. Hosté však nevyužili své velké šance a my jsme v závěrečné půlhodině ukázali týmový charakter. Povedl se nám dokonalý obrat a poslední zápas podzimu jsme tak zvládli, což je nesmírně důležité. Poděkování všem hráčům a celému realizačnímu týmu za skvělých 30 podzimních bodů. Stejně tak poděkování všem fanouškům za podporu!

SK Dobruška
Milan Petřík (trenér): V Ruzovce jsme viděli bílou mlhu, výborného brankáře Červenku a náš černý druhý poločas. Po zbytečně inkasovaném gólu jsme výsledek do poločasu stačili otočit. Do 2.půle jsme vstoupili aktivně a po třech tutových šancích mohlo být rozhodnuto.Jenže po vyrovnání bylo vidět, kdo je na koni a komu hlava brzdí nohy. Zbytečné šlápnutí na našeho ležícího hráče pokazilo jinak férové utkání. Domácím gratuluji. Děkuji hráčům, že ty 4 zápasy neodflákli a docela poslouchali :-).



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] (89. R. Beran [-] ) , A. Pohořálek [-] (90. Š. Rind [-] ) , Z. Kocourek [-] , D. Valášek [-] , M. Exnar [-] , D. Votrubec [-] , R. Gorol [-] , J. Poděbradský [-] , J. Podolník [-] , O. Častvaj [-] (46. A. Horák [-] )

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - M. Čančara [-] (70. J. Žahourek [-] ) , A. Hašek [-] (89. D. Zrzavý [-] ) , D. Doucek [-] , P. Feichtinger [-] (46. Z. Pago [-] ) , P. Krahulec [-] , M. Majer [-] (70. L. Prostředník [-] ) , T. Štětina [-] (89. T. Týfa [-] ) , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

ŽK: 45. M. Exnar - 14. P. Feichtinger .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Trejbal Adam - ŠOB Aleš, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 22:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 18:59
David Drozd

Expert: Jiří Pečenka
Tip experta: výhra domácích

Jaroměř bude chtít napravit špatné výsledky z posledních kol a s Dobrušku vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 07:26

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích