4:2
(1:2)
7. Z. Kout (p.)
36. M. Schütz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice doma zvítězily nad Vrchlabím


Branky


4. M. Bango , 63. A. Kedroń , 81. J. Pečenka , 84. J. Pečenka - 7. Z. Kout (p.) , 36. M. Schütz
16

Hořice doma potvrdily roli favorita a v gólovém utkání získaly tři body. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí otočilo výsledek ještě v první půli

Nejgólovější utkání v tomto kole krajského přeboru mohli diváci vidět na hořickém Gothardě, kde padlo celkem šest branek. Na první trefu se čekalo jen do 4. minuty, kdy napřáhl zpoza vápna hořický Marek Bango a jeho střela skončila až za zády hostujícího brankáře Janalíka. 1:0. Vedení domácím vydrželo jen chvilku. Už v 7. minutě srovnal Zdeněk Kout, který proměnil nařízenou penaltu. 1:1.

 

Hostům se podařilo otočit zápas ve 36. minutě. Michael Schütz dorazil střelu svého spoluhráče a poslal Vrchlabí do vedení. 1:2. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, a tak šli do kabin veseleji hosté.

 

Hořice strhly vedení na svoji stranu v závěru utkání

Domácím se jistě nelíbil poločasový výsledek, a tak do druhého poločasu vstoupili odhodláni se zápasem něco udělat. K obratu zavelel v 63. minutě Adam Kedroń, který na zadní tyči zakončil centr Pečenky z pravé strany. 2:2.

 

Silný závěr zápasu předvedli domácí hráči a kdo jiný mohl rozhodnout utkání než nejlepší střelec soutěže. V 81. minutě Jiří Pečenka obral obránce o mič, navedl si ho na svoji silnější pravačku a střelou na přední tyč překonal brankáře Janalíka. 3:2. V 84. minutě pečetil výhru Hořic opět Jiří Pečenka, když svůj samostatný únik zakončil přesně. 4:2. Touto trefou zarovnal hořický kanonýr svůj gólový účet už na dvanáct branek v letošním ročníku krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Velmi těžké utkání jsme nakonec zvládli. Chybějících několik hráčů základní sestavy bylo znát a hlavně v prvním poločase se nám hra nedařila. O poločase jsme si řekli co musíme změnit a to se částečně dařilo. Když k tomu připočteme postupně odpadávajícího soupeře tak je tříbodový zisk zasloužený. Pochvala hráčům, že se dokázali s nepříznivým vývojem poprat a potvrdit, že z Gothardu se body vozit lehce nebudou."




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Dufek [-] - M. Jonáš [-] (71. J. Šedivý [-] ) , P. Kuneš [-] , J. Pečenka [-] (90. T. Nálevka [-] ) , Z. Nečesaný [-] , A. Kedroń [-] (86. J. Šeda [-] ) , D. Palm [-] , P. Palm [-] , J. Havrda [-] , J. Rozsévač [-] , M. Bango [-] (46. P. Hátle [-] )

FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - P. Žďárský [-] , M. Kučera [-] , S. Mlejnek [-] , D. Navrátil [-] , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , L. Mejsnar [-] (71. O. Šíd [-] ) , D. Štefan [-] , J. Dědek [-] (65. T. Fišar [-] ) , M. Hawel [-] (31. M. Schütz [-] )

ŽK: 86. P. Hátle - 17. P. Žďárský , 54. J. Dědek , 57. D. Navrátil , 74. O. Šíd .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Filip Miroslav - VALIHORA Jaromir, VÍCH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Lukáš Müller
Tip experta: výhra domácích

Hořice na domácím krásném hřišti jsou velice aktivní a víkendovou prohru odčiní proti těžkému soupeři z Vrchlabí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza