Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 12:30

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov zvítězil doma nad Vysokou


16

V dobré formě hrající Rychnov doma porazil celek Vysoké, když dvě branky vsítil útočník Markovič.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počtýnský poslal domácí do vedení

Na první branku se čekalo do 27. minuty. To se po standartní situaci odrazil míč před prázdnou branku Jiřímu Počtýnskému, který neměl problém poslat míč do sítě. 1:0. Další branka i přes snahu obou celků do poločasu nepadla.

Rychnovský Markovič přidal dvě trefy

Hosté se snažili s utkáním něco udělat ve druhém poločase, ale překonat domácí obranu v čele s brankářem Šebestou se jim nedařilo. Navíc v 73. minutě přidal Rychnov druhou branku. Na pěknou přihrávku za obranu hostů si naběhl Tomáš Markovič, který postupoval sám na brankáře Pšeničku a přízemní ranou ho překonal. 2:0.

 

Definitvní rozhodnutí přišlo v 84. minutě, kdy Tomáš Markovič svou střelou přehodil brankáře Pšeničku a upravil na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Náš růžový sen nadále pokračuje. Vysoká přijela s naprosto jiným týmem a místo bandy nakopávačů předvedla velice solidní výkon. Dnes jsme zápas odmakali a byli produktivní. 24 bodů je pro nás naprosto crazy! Před rokem jsme v 10 kole slavili první výhru a měli bodů 7! Skvěle jsme se naladili na příští kolo, kdy jedeme setnout lídra tabulky!"

FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Začátek zápasu byl z obou stran opatrný. Obě mužstva vycházela ze zajištěné obrany a čekala na chybu soupeře. Ta přišla na naší straně a domácí se ujali vedení. Jelikož jsme se na rozdíl od domácích nedokázali gólově prosadit, zůstávají všechny body v Rychnově."



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , J. Kocman [-] - M. Drašnar [-] , D. Veselý [-] , J. Počtýnský [-] (86. J. Švarc [-] ) , J. Nosek [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (84. J. Jedlinský [-] ) , M. Červinka [-] (69. M. Rücker [-] )

FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - R. Růžička [-] , T. Prorok [-] , L. Müller [-] , P. Kafka [-] - J. Homolka [-] (77. J. Jelínek [-] ) , T. Kozel [-] , T. Březina [-] - O. Ujec [-] - P. Veverka [-] , H. Elkadi [-] (76. V. Morávek [-] )

ŽK: 25. T. Markovič , 76. J. Kocman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TUREK Jiří - BERÁNEK David, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Müller
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás velice těžké utkání v Rychnově, kde věřím, že potvrdíme naší sílu a přivezme tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích