0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany přesvědčivě vyhrály v Kostelci nad Orlicí


Branky


19. M. Hofman , 45. A. Chromek , 51. T. Buriánek (p.) , 76. P. Čihák , 85. P. Čihák
16

Libčany po šesti porážkách konečně bodovaly za tři body, když zvítězily v Kostelci nad Orlicí. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hofman poslal Libčany do vedení

Během prvního poločasu si hosté vytvořili územní převahu, dobře kombinovali a postupem času přišly i zasloužené branky. První změna skóre nastala v 19. minutě. Centr z pravé strany se odrazil k Michaelu Hofmanovi, který ranou z prvního doteku prostřelil domácího brankáře Matouška. 0:1. V samotném závěru poločasu hosté udeřili ještě jednou. Ve 45. minutě dostal centrovaný míč do sítě Adam Chromek, který upravil na poločasových 0:2.

Hostující Čihák přidal dvě trefy

Hosté z Libčan nedopustili žádné drama a navyšovali svůj náskok. V 51. minutě proměnil nařízenou penaltu Tomáš Buriánek a bylo to už 0:3. V 76. minutě si naběhl na přihrávku za obranu Pavel Čihák, udělal kličku brankáři a zvýšil do prázdné branky na rozdíl čtyř branek. V 85. minutě zakončil rychlou akci tvrdou ranou pod břevno Pavel Čihák, který zaznamenal druhou branku v utkání. 0:5.

 

Libčany tak zvítězily v Kostleci nad Orlicí a připsali si druhé vítězství v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Z naší strany nepovedené utkání bez nasazení, bojovnosti a se spoustou individuálních chyb. Dobře hrající hosté kontrolovali hru a došli si pro jasné vítězství. "

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Utkání dvou týmu s nejhorším bodovým ziskem vyznělo zcela jednoznačně v náš prospěch. Od první minuty jsme vzali jasné utkání do svých rukou a vytvářeli si velké množství šanci a soupeře naopak pustili jen do jediné za celý zápas. Škoda jen velkého množství zahozených šancí, ale doufám, ze si to jen kluci nechali na další zápas, který bude velmi důležitý."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - J. Mlynář [-] (46. R. Müller [-] ) , J. Havel [-] (46. J. Sameljak [-] ) , M. Pups [-] , L. Říha [-] (77. D. Sejkora [-] ) , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , A. Poledno [-] (70. M. Kytlík [-] ) , P. Dyrc [-] , A. Řehák [-] (46. R. Dostálek [-] ) , O. Kotyza [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Mokrý [-] (63. M. Bořke [-] ) , M. Hofman [-] , M. Mařas [-] , T. Buriánek [-] (70. F. Studýnka [-] ) , T. Houdek [-] (70. M. Václavíček [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] (70. M. Peš [-] ) , A. Chromek [-] (63. J. Hušek [-] ) , P. Čihák [-] , M. Holubec [-]

ŽK: 86. P. Klapal - 53. M. Novotný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vítek Pavel - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Lukáš Müller
Tip experta: výhra hostů

Těžké určit vítěze, ale v tomto utkání věřím Libčanům. Hraji dobře a potřebují se chytnout výhrou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů