1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police vyhrála v Dobrušce


Branky


15

Police zvítězila za tři body po pěti utkáních. Výhru řídil kapitán Ladislav Kudláček

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doucek poslal Dobrušku do vedení

V první šanci zápasu se objevil hostující Klapkovský, který střílel zpoza vápna a jen těsně minul domácí branku. V 17. minutě již padla první branka utkání. Domácí Zdeněk Pago vyslal svou přihrávkou do úniku Denise Doucka, který postupoval sám na brankáře Vacha a přízemní střelou procedil míč až do sítě. 1:0. 

 

Ve 24. minutě domácí brankář Effenberk musel vyrážet na roh pokus Klapkovského. Ve 30. minutě měl velkou šanci domácí Čančara, když se objevil sám před brankářem Vachem, který ho však vychytal. Na druhé straně se dostal ke střele v dobré pozici hostující Mucha, ale minul branku. Ve 40. minutě mohl navýšit náskok Dobrušky Štětina, ale i on minul branku.

 

Ve 44. minutě se po standartní situaci prosadil hostující kapitán Ladislav Kudláček, který hlavou srovnal na poločasových 1:1.

Kudláček svou druhou trefou rozhodl utkání

Hosté vstoupili do druhé půle aktivně. V 53. minutě měl velkou šanci střídající Matějka, ale minul Effenberkovu branku. V 57. minutě hlavičkoval v dobré pozici Musa Ansuma, ale jen do náruče domácího brankáře. V 72. minutě si naběhl za hostující obranu střídající Hašek, ale jeho pokus mířil jen do středu branky, kde byl připravený Vacho.

 

V 74. minutě si naskočil na centr z rozehraného rohového kopu hostující Ladislav Kudláček a podruhé hlavou překonal Effenberka. 1:2. Domácí se pak snažili s výsledkem ještě něco udělat. Nebezpečně stříleli zpoza vápna Pago Z. a Doucek, ale jejich pokusy postrádaly přesnost. Jelikož další branka nepadla, tak Police zvítězila v Dobrušce zásluhou svého kapitána, který vsítil dvě branky.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Police si přijela pro body, ty si odvezla a pro nás další výsledkový kolaps. První poločas jsme měli tři tutovky, ale pouze jednou nám to tam spadlo. Důležitý okamžik byla poslední minuta před poločasem, kdy vše vyvrcholilo zraněním Matyho Brožka, kterého odvezla rychlá a my pevně doufáme, že bude všechno v pohodě. Druhý poločas z naší strany fotbalový zmar a není co hodnotit."

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "V prvním poločase jsme sledovali hru mezi vápny. Ale přece jen , jsme inkasovali jako první. Důležité pro nás bylo vyrovnání těsně před poločasem. V druhém byla aktivita na naší straně a snaha byla korunována druhou brankou v domácí síti. Chtěl bych kolektivu poděkovat , že konečně se štěstí na nás usmálo a vezeme plný počet bodů do Police. Poděkování i naším fanouškům a zraněnému domácímu hráči přejeme brzké uzdravení."



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Moník [-] , M. Čančara [-] (65. A. Hašek [-] ) , D. Doucek [-] , V. Karal [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] (65. J. Žahourek [-] ) , M. Majer [-] , T. Štětina [-] (81. J. Komůrka [-] ) , M. Brožek [-] (46. P. Hrabar [-] ) , P. Feichtinger [-]

Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - M. Ansuma [-] , J. Hauschke [-] , O. Spišák [-] , T. Mucha [-] (46. J. Matějka [-] ) , F. Kalaš [-] , F. Awuku [-] (83. J. Martinec [-] ) , M. Moravec [-] , P. Franc [-] , L. Kudláček [-] , J. Klapkovský [-]

ŽK: 64. Z. Pago , 86. V. Karal , 90. J. Moník - 87. J. Hauschke .
Hráči zápasu: L. Kudláček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ikizgül Varol - FRYŠ Milan, HANUŠ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Lukáš Müller
Tip experta: výhra hostů

Dobruška je doma silná a záleží v jaké sestavě nastoupí. Police však už bude chtít vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů