2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín doma překvapil Slavii


Branky


16

Jedno z překvapení 10. kola se zrodilo v Jičíně, kde domácí dokázali porazit favorita ze Slavie a získat velmi cenné tři body. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuneš poslal Jičín do vedení

Hosté vstoupili do zápasu aktivně a častěji drželi míč na svých kopačkách. Byli to však domácí, kteří se radovali z branky jako první. V 7. minutě nezachytila hostující obrana náběh Jakuba Kuneše, který se ocitl sám před brankářem Zadrobílkem, kterého prostřelil. 1:0.

 

V 11. minutě mohlo být srovnáno. Domácí obraně utekl Málek, ale jeho šanci zneškodnil brankář Kanta. Ve 20. minutě hlavní rozhodčí odpískal po faulu ve vápně na Krotila pokutový kop. Míče se zhostil slavistický útočník Řezáč, ale brankář Kanta ho skvěle vychytal a udržel vedení svého celku.

 

Ve 31. minutě potrestal chybu hostujícího brankáře jičínský Ondřej Zugar a upravil už na 2:0 pro domácí. Ve 41. minutě se po rychlé akci středem hřiště dostal do úniku hostující Jiří Řezáč, který sám před Kantou nezaváhal a snížil na poločasových 2:1.

Domácí vybojovali cenné body

Do druhého poločasu opět vstoupili hosté aktivně. Snažili se kombinovat a dostat se do domácí obrany. Hosté však své šance nedokázali využít a jelikož ani Jičín nepřidal pojistku v podobě třetí branky, tak druhá půle skončila bez branek. Hra byla často kouskována a s přibývajícím koncem rostla nervozita. Hlavní rozhodčí rozdal osm žlutých karet a v 89. minutě i jednu červenou. Tu uviděl domácí Dominik Zezulka, který musel opustit předčasně hřiště. Jičín však závěr utkání zvládl a doma vybojoval nečekané a cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Tomáš Tomášek (asistent): "Do dnešního utkání jsme vstoupili s respektem k soupeři. Jsme strašně rádi, že jsme ho zvládli za tři body, které opravdu potřebujeme. Tým si sedá, zranění hráči se pomalu vrací, za což jsme rádi. Musíme zůstat pokorní a jít dál zápas od zápasu. Děkujeme hráčům za to, že zápas zvládli takticky i bojovností. Dále chceme pochválit Kantu nejen za to, že chytil penaltu, ale i za to, že s jeho výkonem roste výkon týmu. Doufáme, že se nám podaří navázat na vítězství i v Třebši."

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta (asistent trenéra): "Dnes jsem dostali tvrdou lekci z produktivity. V zápase jsme udělali dvě hrubé chyby a obě domácí potrestali. Do poločasu se nám ještě podařilo snížit, ale vyrovnat jsme už nedokázali, protože celý druhý poločas byl rozkouskován, tempo hry zcela opadlo a my jsme se trápili až do konce. Doplácíme na neproměňování vyložených šancí a inkasujeme hloupé a laciné góly."



Sestavy


SK Jičín
M. Kanta [-] - J. Ulvr [-] , J. Kuncíř [-] , J. Vrabec [-] , D. Zezulka [-] - N. Hlůže [-] (55. L. Holer [-] ) , M. Florian [-] , J. Kuneš [-] (93. F. Smolík [-] ) , V. Matějka [-] (89. J. Marek [-] ) - D. Fidrich [-] , O. Zugar [-]

FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - J. Řezáč [-] , J. Kabeláč [-] (70. M. Zbořil [-] ) , T. Vošlajer [-] , J. Labík [-] (80. L. Kundrt [-] ) , D. Krotil [-] , M. Málek [-] (64. J. Jelínek [-] ) , M. Šejvl [-] , M. Strasser [-] , F. Hlušička [-] , T. Kabeláč [-]

ŽK: 36. J. Vrabec , 86. V. Matějka , 93. J. Ulvr , 93. J. Kuneš - 38. J. Kabeláč , 44. J. Labík , 56. D. Krotil , 95. T. Vošlajer . ČK: 89. D. Zezulka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - TUREK Jiří, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Müller
Tip experta: výhra hostů

Těžké utkání v Jičíně, které lépe zvládne hostující tým Slavie

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů