2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sestřih, foto: Třebeš těsně porazila Kostelec nad Orlicí


Branky


15

Hradecká Třebeš získala tři body za domácí výhru 2:1

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté srovnali brankou do šatny

Domácí celek vstoupil do utkání aktivně a vytvořil si jak územní převahu, tak i gólové šance. Své příležitosti nevyužili Fridrich P., Kuneš a ani Ryšavý, který šel sám na bránkáře Matouška, ale ten ho vychytal. Ve 22. minutě se však domácím podařilo skórovat. Michal Ryšavý si naběhl na pěknou přihrávku za obranu a ocitl se sám před Matouškem, kterého prostřelil. 1:0.

 

Zvýšit náskok domácích mohl Kuneš, ale ve skluzu minul hostující branku. Když už to vypadalo, že domácí udrží vedení až do poločasu, tak v samotném závěru se po rohovém kopu prosadil Jiří Sameljak, který hlavou překonal brankáře Heřmana. 1:1.

Výhru domácím vystřelil Neugebauer

I do druhé půle vstoupili domácí velmi aktivně a odměnou jim byla branka. Nedorozumění mezi hostujícími obránci využil v 50. minutě Jakub Neugebauer, který střelou na přední tyč překonal Matouška. 2:1.

 

Druhý poločas mnoho fotbalových momentů nenabídl a spíš se na těžkém terénu odehrával tuhý boj než pohledný fotbal. Hosté se snažili vyrovnat a jednou se jim to dokonce povedlo a dostali míč do domácí branky, ale kvůli nedovolenému zákroku gól neplatil. Na druhé straně skončila střela domácího Jandíka na břevně Matouškovy branky. Další branka již nepadla, a tak hradecká Třebeš těsně porazila Kostelec nad Orlicí.

 

Sestřih utkání i s komentářem brankáře Třebše Mikuláše Heřmana připravil Pavel Hampl:

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "60 minut jsme měli hru pod kontrolou a dáli dvě branky. Deset minut jsme pak bloudili a zmatkovali. Zbytek zápasu, byl boj o každý míč.

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Více bojovné než pohledné utkání na těžkém terénu. Mrzí zbytečně inkasovaná branka v úvodu druhé půle. Měli jsme snahu a možnosti vyrovnat, dokonce se nám to i podařilo, ale proti byla píšťalka hlavního rozhodčího. Děkuji zejména našim mladým hráčům v sestavě, kteří nezklamali a pro které důrazná hra domácích nebyla vůbec jednoduchým úkolem."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Kudrna [-] , J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , T. Hendrich [-] , M. Ryšavý [-] , J. Fridrich [-] , P. Fridrich [-] , I. Kosyak [-] , L. Jandík [-] (87. O. Etflaiš [-] ) , R. Kuneš [-] (74. D. Tesař [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - K. Kaplan [-] , M. Kytlík [-] , J. Sameljak [-] (73. O. Bečka [-] ) , P. Klapal [-] , J. Havel [-] (87. D. Sejkora [-] ) , A. Poledno [-] (46. P. Dyrc [-] ) , M. Pups [-] , L. Říha [-] , R. Müller [-] , O. Kotyza [-]

ŽK: 54. P. Fridrich - 42. P. Klapal , 55. J. Sameljak , 62. M. Kytlík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Beránek David - TUREK Jiří, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Petr Klapal
Tip experta: výhra hostů

Nepříjemný terén i soupeř, ale my už si nemůžeme dovolit ztrácet body, takže Třebeš rozsekáme 0:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích