Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř zvítězila v Polici


Branky


16

Police nezažívá povedené období. Už čtyři kola nevyhrála a postavení v tabulce určitě neodpovídá jejich očekávání. Tentokrát si všechny body odvezla Jaroměř.

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klapkovský poslal Polici do vedení z přímého kopu

Polici se v posledních zápasech výsledkově nedaří a  doma je čekal těžký soupeř. Jaroměř v minulém kole jako první tým dokázala porazit rozjetou Solnici, která vede tabulku krajského přeboru. 

 

Od začátku zápasu se hrál na těžkém terénu aktivní a bojovný fotbal z obou stran. Na první branku se čekalo do 22. minutu a toto čekání stálo za to. Domácí Josef Klapkovský se postavil k přímému kopu a povedenou ranou přes zeď poslal Polici do vedení. 1:0.

 

Vedení však vydrželo domácím jen dvě minuty. Ve 24. minutě našel hostující Pohořálek stříleným centrem Zdeňka Koucourka, který ve skluzu překonal domácího brankáře Vacha. 1:1. Ve 30. minutě Jaroměř otočila zápas. Aktivní Pohořálek opět odcentroval přesně z pravé strany a Daniel Votrubec hlavou poslal hosty do vedení. 1:2.

 

Dobrý závěr poločasu potvrdil za hosty Miloš Exnar, který křížnou ranou z voleje rozvlnil domácí síť potřetí. 1:3. A kdo asi nahrával na tuto branku? Nikdo jiný než krajní záložník Aleš Pohořálek, který se tak podepsal pod všechny branky svého týmu. 

 

 

 

 

Domácí Mbah obdržel červenou kartu

Ve druhém poločase se domácí snažili dostat zpět do zápasu, ale nedařilo se jim vstřelit kontaktní branku. Navíc v 78. minutě jim přitížil Mcdon Mbah, který vyfasoval červenou kartu a oslabil tak domácí celek. Další branka již nepadla, a tak si Jaroměř odvezla všechny body a drží se v tabulce pouhé tři body za první Solnicí. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Milan Hejnyš (vedoucí mužstva): "Na těžkém terénu jsme se snažili být aktivní, což se dařilo, vstřelili úvodní branku, ale soupeře jsme nechali v krátké době jít do vedení. V druhém poločase byla vidět snaha , ovšem musíme hodnotit hru soupeře, jako kompaktní, spolehlivou, která nás nepustila do větších možností. Děkujeme fanclubu za podporu, i když se nedaří."

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Pro vývoj zápasu bylo velmi důležité, že jsme dokázali ihned reagovat na úvodní gól domácích. Po jeho vstřelení jsme odehráli nad míru povedenou herní pasáž až do závěru první půle a soupeři jsme odskočili na rozdíl dvou gólů. Po změně stran jsme nápor domácích nepřipustili a vezeme si z Police nesmírně cenné tři body."



Sestavy


Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - M. Ansuma [-] , O. Spišák [-] , M. Mbah [-] , T. Mucha [-] , F. Kalaš [-] , M. Moravec [-] , J. Matějka [-] , P. Franc [-] , L. Kudláček [-] (67. J. Kollert [-] ) , J. Klapkovský [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - Z. Kocourek [-] (88. R. Beran [-] ) , A. Pohořálek [-] (90. J. Kudrnáč [-] ) , J. Poděbradský [-] , M. Exnar [-] (78. Š. Rind [-] ) , M. Exnar [-] , D. Votrubec [-] , J. Bano [-] (78. A. Horák [-] ) , R. Gorol [-] , J. Podolník [-] , D. Valášek [-]

ŽK: 49. O. Spišák - 21. M. Exnar . ČK: 78. M. Mbah .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Filip Miroslav - HORSKÝ Leonard, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Petr Klapal
Tip experta: remíza

Police je doma velice silná za podpory velkého množství fanoušků, ale Jaroměř teď dokázala porazit Solnici, tak vidím tento zápas dvou silných celků jako remízku.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích