T. Buriánek 40. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov zvítězil v Libčanech brankou v nastaveném čase


Branky


15

Krize Libčan pokračuje. Ani v domácím utkání nakonec na body nedosáhly, když o výhře Rychnova rozhodl v nastavení Zajíček.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili penalty

Souboj dvou celků z odlišných konců tabulky přinesl vyrovnanou bitvu, která se rozhodovala až v samotném závěru utkání. Domácí šli do vedení ve 40. minutě, kdy proměnil nařízenou penaltu Tomáš Buriánek. 1:0 Tento stav vydžel do konce poločasu.

Zajíček v nastavení rozhodl

Hostům z Rychnova se podařilo vyrovnat v 53. minutě. Jiří Počtýnský potvrdil svou dobrou formu a z přímého kopu překonal domácího brankáře Rolejčka. 1:1. 

 

Oba celky se pak snažily strhnout vítězsví na svoji stranu. Domácí si vylámali zuby nal brankáři Tobiškovi, který podržel svůj tým. Velkou šanci na druhé straně zase nedal rychnovský Zajíček. Když už to vypadalo, že zápas dospěje do penaltového rozstřelu, tak v  91. minutě našel hostující Lihařík spoluhráče Romana Zajíčka a ten prostřelil domácího brankáře a rozhodl o výhře svého mužstva. 1:2



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jiří Hofman (trenér): "Vyrovnaný zapas na těžkém terénu rozhodla větší efektivita soupeře v koncovce."

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Za typicky anglického počasí se hrál velmi dobrý fotbal s důrazem a nasazením z obou stran. Soupeř šel do vedení z laciné penalty. Po vyrovnání Počtýnským měli domácí čtvrthodiny před koncem na dosah vedení, ale Tobiška fantastickým zákrokem udržel nerozhodný stav. V 84. odmítl strhnout vedení na naší stranu Zajíček, aby v nastaveném čase odpálil gejzír radosti. Utkání by slušela remíza, ale takový je už fotbal. Domácí rozhodně nebyli horší a časem se určitě odlepí ode dna."



Sestavy


SK Libčany
J. Rolejček [-] - P. Čihák [-] (81. M. Václavíček [-] ) , J. Ruprich [-] , J. Mokrý [-] , M. Hofman [-] , M. Holubec [-] , T. Buriánek [-] , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] , J. Hušek [-] (70. T. Houdek [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] - J. Počtýnský [-] , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , V. Lihařík [-] , J. Nosek [-] , M. Drašnar [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (84. M. Červinka [-] )

ŽK: 47. J. Hušek , 87. J. Ruprich - 63. M. Rücker , 86. D. Veselý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mrkáček Michal - ŠŮMA Josef, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Petr Klapal
Tip experta: výhra hostů

Rychnov je letos ve velké pohodě, kterou potvrdí i v tomto zápase, kde duo Zajíček – Počtýnský bude zase úřadovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů