Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 10:15

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká si doma poradila s Červeným Kostelcem


Branky


16

Hráči Vysoké rozhodli o své výhře hned v úvodu utkání, když po sedmi minutách vedli už o tři branky. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický úvod Vysoké

Domácí předvedli skvělý úvod utkání a ten kdo zmeškal prvních sedm minut, tak o hodně přišel. V 5. minutě otevřel skóre zápasu po rohové kopu Ondřej Ujec, který poslal domácí do vedení. 1:0. V 6. minutě vypálil zpoza vápna domácí Filip Jarozs a jeho tečovaná střela skončil až za zády brankáře Středy. 2:0. V 7. minutě se po rychlé akci prosadil zblízka Tomáš Březina, který upravoval už na 3:0.

 

Domácí títmto vstupem udělali velký krok k zisku tří bodů. Navíc do poločasu se jim podařilo ještě jednou rozvlnit síť. Ve 36. minutě se na zadní tyči nikým nehlídaný Josef Homolka také zapsal mezi střece utkání. 4:0.

Domácí si pohlídali svůj náskok

Ve druhém poločase se utkání už jen dohrávalo. V 73. minutě přidal svou druhou trefu v zápase domácí útočník Ondřej Ujec, když využil zpětné přihrávky Březiny a přízemní ranou překonal Středu. 5:0

 

Čestný úspěch zařídil hostům svou brankou Jan Škoda v 76. minutě, když upravil na konečných 5:1. Vysoká tak doma potvrdila venkovní výhru z minulého kola a připsala si další tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Podařil se nám vstup do utkání. Ještě než se začalo pořádně hrát, vedeme v sedmé minutě 3:0, to se pak hraje úplně jinak. Chtěli jsme potvrdit 3 body z Dobrušky a to se povedlo .Zajímavostí tohoto zápasu bylo, že za domácí nastoupil hráč s číslem 17 Jelínek a za hosty s číslem 17 Havlíček. Dohromady jim bylo 101 let. Klobouk dolů!"

TJ Červený Kostelec
Pavel Barták (vedoucí mužstva): "Domácí dali v úvodních sedmi minutách tři branky a bylo po zápase. Za takového stavu už většinou nefunguje nic a i změny skoro všeho na dobře hrající domácí nestačily."



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - R. Růžička [-] , T. Prorok [-] , L. Müller [-] , P. Kafka [-] (81. T. Vacek [-] ) - T. Březina [-] , F. Jarosz [-] (38. P. Veverka [-] ) , T. Kozel [-] (46. H. Elkadi [-] ) , J. Homolka [-] (46. J. Jelínek [-] ) - O. Ujec [-] (75. V. Morávek [-] ) , M. Ujec [-] -

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] , D. Hlava [-] (46. J. Malina [-] ) , M. Srkal [-] , L. Hlava [-] , J. Čejchan [-] (36. P. Kratěna [-] ) , D. Vencl [-] (81. D. Veseleňák [-] ) , K. Havlíček [-] (75. D. Hála [-] ) , D. Vejman [-] , P. Bárta [-] , J. Škoda [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Otava Marian - KRIEGLER Pavel, ŘÍHA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Petr Klapal
Tip experta: remíza

Souboj bratří Hlavů a Ujců, skončí remízou 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích