Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice porazily Polici vysokým rozdílem


Branky


15

Souboj dvou sousedících celků tabulky vyšel lépe domácím hráčů. Hořice zvítězily tenisovým kanárem 6:0.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned čtyři branky

Do utkání vstoupilo lépe domácí mužstvo. Už v 5. minutě Drozd D. vysunul Pavla Drozda, který šel sám na hostujícího brankáře a nemýlil se. 1:0.

 

Hosté po inkasované brance přidali na aktivitě a dvakrát nebezpečně zahrozili po standartních situacích. Domácí tým však podržel brankář Dufek. V 17. minutě udeřily Hořice podruhé. Na rohový kop Havrdy si naskočil David Drozd a hlavou překonal hostující brankáře. 2:0.

 

Ve 26. minutě hostující obrana zapomněla na Davida Drozda, který postupoval ze strany sám na brankáře, kterého přízemní střelou překonal. 3:0.

 

Ve 29. minutě hlavičkoval ve velmi dobré pozici hostující Matějka, ale jen těsně minul domácí branku. Ve 33. minutě našel Drozd D. za obranou rozběhnutého Jiřího Pečenka a hořický kanonýr ranou na přední tyč zvyšovval už na 4:0. Do poločasu se pak už nic podstatného nestalo.

Hořice si výhru pohlídaly

Police vstoupila do druhé půle aktivně a snažila se s nepříznivým výsledkem něco udělat. Hned ve 47. minutě mohla vstřelit branku. Sám před brankářem Dufkem se objevil hostující Matějka, ale hořický golman ho vychytal. V 53. minutě však domácí celek opět trestal. Na krásný míč za obranu si naběhl Šedivý, který stříleným centrem našel na zadní tyči Adama Kedroně a ten před odkrytou brankou nezaváhal. 5:0.

 

Hosté sice drželi míč na svých kopačkách častěji, ale domácí byli mnohem produktivnější v zakončení a jednotlivé chyby dokázali potrestat. V 75. minutě našel David Drozd za obranou Jiřího Pečenku, který zblízka upravil na konečných 6:0. Hořice tak po dvou prohraných zápasech dokázaly opět zvítězit.

 

Fotogalerii připravil Jaroslav Laušman. Děkujeme.

 

Sestřih utkání: 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "V babím létě na Gothardu zazpíval kanár. Zápas ale nebyl zdaleka tak jednoznačný jak vypadá konečný výsledek. U nás čaroděj Dufek v brance a před ním spolehlivá a obětavá obrana. Dopředu vražedné komando kde tradičního Pečenku doplnilo bratrské duo Drozdových. A k tomu se nechali strhnou i ostatní hráči ke skvělému výkonu. Krásné nedělní odpoledne výbornou pozvánkou na další zápasy."

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "Duel sousedů v tabulce dnes jednoznačně rozhodlo proměňování brankových příležitostí. Domácí v prvním poločase až zabijácky své šance proměnili, my nikoliv. Střídáním jsme chtěli mužstvo oživit, ovšem dnes nám nebylo přáno. Pokud své šance neproměníme, nemůžeme myslet na body. Domácím gratulujeme k zisku tří bodů."



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Dufek [-] - J. Pečenka [-] , D. Drozd [-] (83. M. Jonáš [-] ) , J. Šedivý [-] (76. J. Šeda [-] ) , P. Drozd [-] , D. Pour [-] (29. P. Palm [-] ) , A. Kedroń [-] , Z. Nečesaný [-] , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-] , J. Havrda [-]

Spartak Police nad Metují
M. Uzih [-] (46. T. Mucha [-] ) - M. Ansuma [-] (90. T. Gregar [-] ) , J. Matějka [-] , B. Abena [-] (46. L. Vacho [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Franc [-] (66. F. Awuku [-] ) , J. Klapkovský [-] , M. Moravec [-] , M. Mbah [-] , J. Nessoumou [-] (42. L. Kudláček [-] ) , O. Spišák [-]

ŽK: 88. J. Šeda - 73. M. Ansuma .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - BUDIL Daniel, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: remíza

Duel týmů, kteří spolu sousedí ve středu tabulky. Čekám dělbu bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů