J. Ulvr 51. (p.)
V. Matějka 59.
2:1
(0:0)
48. Z. Kout (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 13:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín doma porazil Vrchlabí


Branky


51. J. Ulvr (p.) , 59. V. Matějka - 48. Z. Kout (p.)
15

Souboj dvou celků ze spodních pater tabulky vyzněl lépe pro Jičín, který těsně porazil Vrchlabí.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Duel byl velmi důležitý pro oba celky, jelikož se nacházejí ve spodní části tabulky a ani jednomu se nepovedl začátek soutěže. V 9. minutě mohli vidět diváci zajímavý pokus o zakončení "nůžkami" ze strany hostů, ale tato střela se mezi tři tyče nevešla. Ve 26. minutě domácí Florian nastřelil ve velké šanci tyč hostující branky. Ve 32. minutě hlavičkoval nebezpečně domácí Ulvr, ale jeho pokus těsně minul branku. Ve 45. minutě hostující Hnik pálil z přímého kopu, ale i on těsně přestřelil branku. Poločas tak skončil bez branek.

Ve druhé půli se kopaly hned dvě penalty

Vstup do druhé půle vyšel lépe Vrchlabí. Ve 48. minutě nařízenou penaltu s poklidem proměnil Zdeněk Kout a poslal hosty do vedení 0:1. Jen o chvilku později se píská pokutový kop i na druhé straně. V 51. minutě srovnal domácí kapitán Jakub Ulvr. 1:1.

 

V 59. minutě si na křížný míč naběhl jičínský Vojtěch Matějka, který se ocitl sám před brankářem Vrchlabí Janalíkem, kterého prostřelil. 2:1.

 

Hosté se pak tlačili za vyrovnání, ale domácí několikrát podržel brankář Kanta a další branku za svá záda již nepustil. Jičín tak doma porazil Vrchlabí a poprvé v sezóně si přispal výhru za tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Tomáš Tomášek (asistent): "Za dnešní zápas musíme hráče pochválit, i za nepříznivého stavu se kluci semkli a zápas otočili. Jen nás mrzí neproměněné šance v 1. poločasu, nemuseli to být takové nervy! Jsme rádi, že jsme zápas konečně zvládli za 3 body, musíme ale děkovat brankáři Kantovi, že v poslední minutě vytáhl fantastický zákrok. Radost kalí zranění Petra Beneše, přejeme brzký návrat na trávník. Chválíme i trojici rozhodčích."




Sestavy


SK Jičín
M. Kanta [-] - J. Ulvr [-] , D. Čeřovský [-] , P. Beneš [-] (40. J. Vrabec [-] ) , F. Smolík [-] - V. Matějka [-] (91. J. Řeháček [-] ) , M. Florian [-] , D. Zezulka [-] , D. Kanta [-] - D. Machačný [-] (72. M. Vacek [-] ) , L. Holer [-] (72. N. Hlůže [-] )

FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - P. Žďárský [-] , M. Kučera [-] , D. Navrátil [-] , M. Tomčík [-] , A. Hnik [-] (60. D. Tran [-] ) , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , L. Mejsnar [-] , D. Štefan [-] (37. J. Cink [-] ) , M. Hawel [-] (65. J. Dědek [-] )

ŽK: 26. D. Čeřovský , 73. M. Vacek , 85. D. Zezulka - 33. D. Navrátil , 75. L. Hawel .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vítek Pavel - JANSA Petr, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra hostů

Pro oba týmy velmi důležitý zápas, jelikož se pohybují ve spodních patrech tabulky. Oba budou chtít uspět za tři body, a i když hraje Jičín doma, tak očekávám výhru hostů z Vrchlabí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza