Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola přinesl osm branek a o vítězi rozhodly až penalty


Branky


15

Velmi dramatické utkání se odehrálo v Polici, kde se oba celky přetahovaly o vítězství, ale nakonec utkání dopsělo do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali nadějný náskok

Obě mužstva prohrála v minulém kole, a tak měly co napravovat. V 16. minutě to byli hosté, kteří ujali vedení. Domácí obrana zaspala rychlé rozehrání přímého kopu a střelu Málka na zadní tyči doklepl do sítě Jiří Řezáč. 0:1

 

A v 19. minutě bylo pro domácí ještě hůře. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Jan Labík a zvýšil na rozdíl dvou branek. 0:2. Do konce poločasu již branka nepadla, a tak si hosté odnesli do kabin dvoubrankové vedení.

Drama v druhé půli

Druhý poločas musel diváky bavit a z utkání se stalo pořádné drama až do konce. Polici vyšel skvěle vstup do druhého dějství. Už ve 46. minutě se jim podařilo snížit. Centr z pravé strany proletěl hostující obranou až na zadní tyč, kde nehlídaný Mcdon Mbah vsítil kontaktní branku. 1:2. A hned v 50. minutě bylo srovnáno. Záložník Jakub Matějka překonal hlavou brankáře Maška a začínalo se znovu. 2:2.

 

V 58. minutě vrátil vedení Slavii Jan Labík, když využil chyby domácího brankáře a po špatně vyraženém centru dopravil míč do sítě. 2:3.

 

Ale vedení vydrželo hostům jen chvilku. V 63. minutě přehodil brankáře Maška domácí Martin Abena Biholong a opět srovnal skóre. 3:3. Za pouhé tři minuty se Police dostala poprvé do vedení v zápase. V 66. minutě Klapkovský skvěle odcentroval a nikým nehlídaný Musa Ansuma hlavou dostal míč do odkryté branky. 4:3.

 

Hostům ubíhaly minuty a když už vše vypadalo, že si domácí pohlídají výhru, tak v 92. minutě se míč odrazil v pokutovém vápně domácích k Janu Kabeláčovi, který propálil vše co mu stálo v cestě a poslal zápas do penalt. 4:4.

Slavia si odvezla druhý bod

V pokutových kopech byli úspěšnější hráči Slavie, a tak si z divokého utkání odváží dva body.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "Obě mužstva chtěla napravit nepovedená utkání z minulého kola. V prvním poločase byla vidět snaha, ovšem hosté během tří minut dvakrát skórovali a nevypadalo to vůbec dobře. Do druhé půle naši hráči nastoupili s jasným cílem, bojovat. A to se potvrdilo. Během dvaceti minut bylo tempo nahoru, dolů a je nutno pochválit obě družstva jak se vypořádala s těžkým terénem. Duel nakonec skončil zřejmě zaslouženou remízou, ovšem o dvou situacích si myslíme své."

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta (asistent trenéra): "Na těžkém terénu jsme měli dobrý vstup do zápasu a po dvaceti minutách se ujali vedení 0:2, které jsme do poločasu udrželi. Bohužel, vstup do druhého poločasu jsme i přes důrazné varování v šatně měli katastrofální a domácí velmi rychle vyrovnali na 2:2. Chvíli na to jsme dokázali znovu strhnout vedení na svoji stranu, ale za dalších deset minut domácí otočili na 4:3. My jsme však nesložili zbraně a v nastaveném čase vyrovnal Kabeláč J. na konečných 4:4 a za lépe zvládnuté penalty odvážíme dva body."



Sestavy


Spartak Police nad Metují
M. Uzih [-] - M. Ansuma [-] , J. Matějka [-] , B. Abena [-] , F. Kalaš [-] , T. Mucha [-] (92. P. Franc [-] ) , J. Klapkovský [-] , M. Moravec [-] , M. Mbah [-] , L. Kudláček [-] , O. Spišák [-] (80. J. Nessoumou [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - F. Hlušička [-] (75. D. Krotil [-] ) , J. Řezáč [-] , T. Kabeláč [-] , J. Labík [-] , O. Mates [-] , M. Málek [-] (66. E. Týfa [-] ) , J. Štipák [-] (85. L. Kundrt [-] ) , M. Šejvl [-] (75. J. Kabeláč [-] ) , M. Strasser [-] , T. Vošlajer [-]

ŽK: 45. M. Ansuma , 59. L. Vacho - 82. T. Kabeláč , 84. E. Týfa .
Počet diváků: 281. Rozhodčí: Ježek Václav - MARTÍNEK Miroslav, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Ivan Kosyak
Tip experta: výhra hostů

Slavia bude chtít odčinit porážku z minulého týdne a v Polici zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů