Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 14:00

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec doma jasně zvítězil nad Rychnovem


Branky


15

Souboj dvou celků z čela tabulky vyzněl jednoznačně pro domácí Chlumec, který zvítězil vysokým rozdílem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl jasně pro Chlumec

Chlumečtí vstoupili do zápasu aktivněji, dobře kombinovali a vytvořili si územní převahu. První branka přišla ve 14. minutě, kdy se do vápna probojoval domácí Dítě, jehož střelu dorazil Jan Ludvík a poslal Chlumec do vedení. 1:0.

 

Na druhou branku se nemuselo dlouho čekat. Už v 17. minutě zvyšoval po rohovém kopu na 2:0 obránce Lukáš Pánek.

 

Ve 24. minutě byl ve vápně faulovaný Jakub Hartman, který se sám postavil k pokutovém kopu a zvýšil na 3:0. Pro chlumeckého záložníka to byla už osmá trefa v letošním ročníku.

 

Gólový poločas uzavřel ve 43. minutě Jiří Kučera, který po nepovedeném výkopu brankáře Tobišky postupoval sám na branku a přízemní střelou upravil na poločasových 4:0. 

Domácí Kučera přidal druhou trefu

Ve druhém poločase domácí pokračovali v nasazeném tempu první půle. V 56. minutě si našel domácí Jiří Dítě pěkný centr od Ludvíka a překonal brankáře Tobišku. 5:0. 

 

V 60. minutě se podařilo Rychnovu snížit. Jiří Počtýnský napřáhl z rohu velkého vápna a jeho povedená střela skončila za zády brankáře Kukala. 5:1. Hned V 61. minutě se na druhé straně radovali opět domácí hráči. Hartman prostrčil míč na Jiřího Kučeru a ten prudkou střelou upravil na konečných 6:1. Pro chlumeckého záložníka to byla druhá branka v utkání. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Utkání jsme zvládli na 1- . Od přípravy po rozcvičení jsme byli dobře nastavení, v zápase jsme hýřili aktivitou, vysoko presovali, čistě odebírali míče a okamžitě se posouvali k zakončení, které bylo ze všech možných pozic. Branky na sebe nenechaly dlouho čekat a o výsledku jsme rozhodli v první půli. Po obrátce se soupeři podařilo snížit na 5:1, ale okamžitou odpovědí a následným prostřídáním jsme zápas dovedli v klidu do závěrečného hvizdu. Mínus má tým za ztráty koncentrace v některých fázích."

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Naprosto jasné a zasloužené vítězství domácích. S chutí a s nasazením nás soupeř zcela jasně přehrál. Pro nás poučení do dalších zápasů, že bez naší organizované a důrazné hry vyhrávat nebudeme."



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - V. Doležal [-] (70. P. Staněk [-] ) , O. Žahourek [-] , J. Ludvík [-] , J. Dítě [-] (80. M. Burkalo [-] ) , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] (73. J. Věříš [-] ) , J. Novotný [-] (70. O. Jansa [-] ) , J. Vopátek [-] , O. Vaníček [-] , L. Pánek [-] (80. M. Tichý [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - J. Kocman [-] (58. M. Červinka [-] ) , S. Pohl [-] , J. Kábrt [-] , Š. Vacek [-] - J. Počtýnský [-] , D. Veselý [-] , J. Nosek [-] , M. Rücker [-] - R. Zajíček [-] (76. J. Jedlinský [-] ) , T. Markovič [-] -

ŽK: 50. J. Počtýnský , 73. D. Veselý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šiling Karel - PILNÝ Marek, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Ivan Kosyak
Tip experta: výhra hostů

Zajímavý zápas dvou týmu, které se pohybují v horních patrech tabulky, nakonec lépe zvládnou hosté a zvítězí v Chlumci.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza