2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín porazil Kostelec nad Orlicí na penalty


Branky


15

Souboj dvou celků ze spodní části tabulky rozhodovaly až penalty, ve kterých uspěli hostující hráči.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3. minutě diváci viděli už dvě branky

Hned ve 2. minutě šli domácí do vedení. Po rohovém kopu se na zadní tyči prosadil Richard Dostálek, který otevřel skóre zápasu. 1:0. Vedení Kostelci vydrželo jen minutu. Ve 3. minutě se podařilo vyrovanat jičínskému Vojtěchu Matějkovi a začínalo se od znova. 1:1.

 

Poté se obě mužstva snažila skórovat, ale to se podařilo až hostům ve 32. minutě. K přímému kopu se postavil Ondřej Zugar a prudkou střelou překonal domácího brankáře Novotného. 1:2. Do konce poločasu již branka nepadla.

Za domácí srovnal Hašek

Hned v úvodu druhé půle měl velkou šanci hostující Matějka, ale jeho střela jen těsně minula domácí branku. Postupem času si Kostelec začal vytvářet své šance a vyrovnání bylo blízko. Radovat se mohli domácí v 64. minutě, když centr z pravé strany dopravil hlavou do sítě útočník Aleš Hašek. 2:2.

 

Zápas se chýlil ke konci a když domácí neproměnili velkou šanci ani v nastaveném čase, tak se šlo do penalt.

Bod navíc vybojoval Jičín

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté z Jičína, kteří si tak odvezli z Kostelce nad Orlicí dva body a mohou slavit první body v tomto ročníku.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "První poločas jsme prospali a ztráceli jednu branku ve skóre. Po přestávce jsme přeskupili řady a dostali se do hry. Soupeř byl pod tlakem a z několika dobrých příležitostí jsme pouze vyrovnali. Bod je pro nás z dnešního utkání spíše ztrátou."

SK Jičín
Petr Beneš (trenér): " Dva body mají svoji cenu. 1.pol. jsme odehráli velmi dobře, byli jsme organizovaní, vyhrávali souboje, otočili scóre. Důležitá byla 46., kdy jsme neproměnili samostatný nájezd. Zbytek utkání jsme dohráli ve velké křeči, přestali běhat, neudrželi míč. O vyrovnání jsme si říkali, až přišlo. Měli jsme šance, šli 3:1 nebo 4:2. V 91.jsme přežili samostatný únik domácích. Výsledkově se nedaří a máme to v hlavách. Myslím, že hlavně 2.pol. fotbal trpěl, a bylo vidět, že oba týmy mají dost svých problémů."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Novotný [-] - K. Kaplan [-] , J. Sameljak [-] (81. O. Bečka [-] ) , M. Kytlík [-] (73. M. Plocek [-] ) , P. Klapal [-] , A. Hašek [-] , L. Říha [-] , R. Dostálek [-] , A. Řehák [-] (73. D. Idrissov [-] ) , R. Müller [-] , M. Pups [-]

SK Jičín
M. Kanta [-] - J. Ulvr [-] , D. Zezulka [-] (26. J. Kuncíř [-] ) , P. Beneš [-] , D. Čeřovský [-] - D. Kanta [-] (71. M. Glos [-] ) , O. Zugar [-] , J. Lánský [-] , J. Kuneš [-] (62. J. Marek [-] ) - L. Holer [-] (46. P. Horáček [-] ) , V. Matějka [-]

ŽK: 34. A. Hašek - 37. J. Lánský , 50. D. Zezulka , 76. P. Beneš , 81. J. Ulvr , 90. P. Horáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fryš Milan - TREJBAL Adam, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Ivan Kosyak
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou týmu ze dna tabulky lépe zvládnou hosté a odvezou si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza