Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 13:30

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov si doma poradil s Kostelcem nad Orlicí


Branky


12

Rychnovští zažívají skvělý vstup do sezóny. Dobrou formu potvrdili i doma proti Kostelci nad Orlicí.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu poslal domácí do vedení Kábrt

Vstup do zápasu vyšel domácí skvěle. Hned ve 3. minutě šli totiž do vedení. Po centru z levé strany se sám před brankářem Matouškem objevil Jan Kábrt, který poslal Rychnov do vedení. 1:0.

 

Jen o chvilku později střílel v dobré pozici hostující Hašek, ale přestřelil. V 7. minutě musel další Haškův pokus vyrazit domácí brankář Šebesta na roh. V 17. minutě našel rychnovský záložník Veselý pěkným stříleným centrem na zadní tyči nehlídaného Jiřího Počtýnského, který propálil Matouška a zvýšil na 2:0. 

 

Třetí branku vstřelil Rychnov tři minuty před koncem první půle. Po rohovém kopu vznikl závar před hostující brankou, ve kterém se nejlépe zorientoval Roman Zajíček, který dorážkou zblízka dostal míč do sítě. 3:0.

Domácí si pohlídali tři body

Ve druhém poločase nepřišlo žádné drama ze strany hostů a domácí si pohlídali vypracovaný náskok. Diváci se ve druhé pětačtyřicetiminutovce branky nedočkali ani jedné straně, a tak utkání skončilo vítězství Rychnova 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Super! Super! Super! Jsme moc rádi za neskutečný vstup do soutěže. Derby je pro nás vždy těžké, ale tentokrát nám pomohl rychlý gól a skvělý poločas 3:0. Ve druhém poločase jsme si výsledek pohlídali a s přehledem zápas dovedli do vítězného konce. Tak si užijme pár hodin na prvním místě. Před rokem bychom si takové postavení v tabulce a hlavně předvedené výkony těžko představili. Děkuji všem, kteří se o náš úspěch zasloužili."

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Rychnovští o svém vítězství v derby rozhodli v prvním poločase, kdy se jim podařilo potrestat naše chyby v bránění hráčů soupeře. Nám se skóre z našich příležitostí korigovat nepodařilo. Ve druhém poločase jsme se sice dostali více do hry, ale dobře hrající domácí si výsledek pohlídali a zaslouženě si připisují další vítězství, k čemuž jim gratulujeme."



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - Š. Vacek [-] (81. T. Zemánek [-] ) , M. Drašnar [-] , S. Pohl [-] , J. Kábrt [-] - J. Počtýnský [-] , J. Nosek [-] (81. J. Jedlinský [-] ) , M. Červinka [-] (60. J. Kocman [-] ) , D. Veselý [-] - R. Zajíček [-] (81. Z. Paleček [-] ) , T. Markovič [-] (76. J. Jedlinský [-] ) -

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - K. Kaplan [-] , M. Pups [-] , A. Hašek [-] (67. D. Idrissov [-] ) , P. Klapal [-] , L. Říha [-] , R. Dostálek [-] , A. Řehák [-] (76. A. Poledno [-] ) , R. Müller [-] , O. Kotyza [-] , J. Havel [-] (58. M. Kytlík [-] )

ŽK: 89. J. Jedlinský - 22. R. Dostálek , 61. L. Říha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vítek Pavel - FILIP Miroslav, URBAN Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Lukáš Hlava
Tip experta: výhra domácích

Domácí si budou chtít udržet dobrou formu ze začátku sezony a Kostelec porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích