1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2022 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel mezi Dobruškou a Třebší rozhodly až penalty


Branky


12

Utkání mezi domácí Dobruškou a hosty z Třebše branku nepřineslo, a tak o vítězi musely rozhodovat pokutové kopy, ve kterých uspěli hráči Dobrušky.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

V prvním poločase diváci moc brankových příležitostí neviděli. Mírnou převahu si vytvořili hosté, ale překonat brankáře Dobrušky Filipa Effenberka se jim nepodařilo. Nejblíže ke skórování měl za hosty ve 39. minutě Zeman, ale jeho střelu vykopl z brankové čáry jeden z domácích obránců. První poločas tedy branku nepřinesl.

Dobruška své šance nevyužila

Ve druhé půli to byli domácí, kteří převzali otěže zápasu. Dobruška byla aktivnějším týmem a vypracovala si řadu gólových šancí, ale několikrát se předvedl v dobrém světle brankář hostů Daniel Hofman. Velké šance neproměnili domácí Doucek a Majer. Jelikož se ani jeden tým nedokázal prosadit a strhnout vítězství na svou stranu, tak následovaly pokutové kopy.

Bod navíc bere Dobruška

V penaltovém rozstřelu zachytal domácí brankář Filip Effenberk, který zneškodnil hned tři střelce hostů a Dobruška tak vybojovala druhý bod.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Druhý poločas byl z naší strany určitě kvalitnější a musel se divákům líbit. Zakončení vyložených šancí jsme nezvládli i díky umu brankáře hostí. Pochvala hráčům za výkon ve druhém poločase a zvládnuté penalty. Musíme urychleně najít střelce, abychom dokázali nahradit vstřelené branky Josefa Dvořáka a Vojty Bílka."

TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Zápas dvou poločasu v prvním poločase jsme byli lepším týmem a ve druhém domácí, kteří měli blíže k vítězství. A zásluhou našeho brankáře Dana Hofmana vezeme aspoň bod."



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - M. Čančara [-] (73. J. Komůrka [-] ) , D. Doucek [-] , P. Feichtinger [-] , O. Moravec [-] (46. T. Štětina [-] ) , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] (88. D. Krajňák [-] ) , M. Majer [-] , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

TJ Sokol Třebeš
D. Hofman [-] - J. Neugebauer [-] (61. V. Kober [-] ) , M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] (71. O. Etflaiš [-] ) , J. Šiška [-] (61. O. Kunc [-] ) , J. Zeman [-] , I. Kosyak [-] (73. T. Havrda [-] ) , M. Palma [-] (73. D. Hruška [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 72. P. Krahulec - 40. M. Krykorka , 84. J. Zeman .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŠILING Karel, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Lukáš Hlava
Tip experta: remíza

V Dobrušce si oba týmy rozdělí body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů