3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř doma porazila Libčany


Branky


12

Hráči Jaroměře poprvé v sezóně zvítězili za tři body na domácí půdě. Libčany v posední desetiminutovce obdržely dvě červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miloš Exnar poslal domácí do vedení

Úvod zápasu nepatřil ani jednomu celku a diváci neviděli větší brankové příležitosti. Ve 12. minutě pálil z dálky nebezpečně hostující Havrda, ale domácí brankář Červenka jeho pokus vyrazil na roh. Poté začlo na hřišti velmi silně pršet a déšť znepříjemňoval kombinaci obou mužstev. 

 

Ve 24. minutě přišla první branka utkání. Domácí Pohořálek našel Miloše Exnara, který sám před brankáře zachoval klidnou hlavu a poslal Jaroměř do vedení. 1:0.

 

Ve 33. minutě se po individání akci mohl prosadit domácí Valášek, ale toho vychytal brankář Rolejček. Ve 39. minutě prostrčil míč za hostující obranu domácí Votrubec a Aleš Valášek přízemní střelou zvýšil na 2:0.

 

Do konce poločasu již branka nepadla.

Hosté vyfasovali dvě červené karty v závěru utkání

Do druhého poločasu vstoupili hosté odhodlaně s výsledkem ještě něco udělat. V 55. minutě měl velkou šanci domácí Miloš Exnar, ale sám před brankářem minul branku. V 63. minutě střílel zpoza vápna hostující Buriánek, ale i on těsně minul branku. V 68. minutě vysunul aktivní Pohořálek spoluhráče Votrubce, který ze strany nepřekonal brankáře Rolejčka. V 70. minutě pálil po dlouhém vhazování hostující kapitán Havrda, ale v zajímavé pozici nemířil přesně.

 

V 71. minutě hosté snížili. Centrovaný míč se odrazil na velké vápno k Marku Novotnému, který povedenou ranou nedal domácímu brankáři šanci. 2:1.

 

Hosté se po vstřelené brance tlačili za vyrovnáním, ale jejich snahu jim začla komplikovat vyloučení. Dvě žluté karty během pár vteřin viděl v 80. minutě hostující Hušek a musel opustit hřiště. V 88. minutě viděl druhou žlutou kartu kapitán Libčan Havrda a i on musel předčasně do sprch.

 

V nastaveném čase šel ve snaze vyrovnat do vápna na poslední standartní situaci i hostující brankář Rolejček, ale z rychlého protiútoku pečetil výhru Jaroměře Radek Gorol, který trefil odkrytou branku. 3:1.

 

Jaromeř bodovala na domácím hřišti prvně za tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Jsem velmi rád, že se nám před domácími fanoušky podařilo na třetí pokus bodovat naplno a navázat tak na kvalitní týmový výkon z Třebše. Nejkvalitnější herní pasáž jsme měli od 20. minuty první půle, kdy jsme zápas výsledkově rozhodli. Bodový zisk s Libčany vždy potěší, dnes jej považuji za plně zasloužený."




Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , O. Častvaj [-] (56. Š. Rind [-] ) , M. Exnar [-] , A. Horák [-] , J. Bano [-] (75. Z. Kocourek [-] ) , D. Votrubec [-] , R. Gorol [-] , D. Valášek [-] , J. Podolník [-] , A. Pohořálek [-] (77. O. Toman [-] )

SK Libčany
J. Rolejček [-] - P. Čihák [-] (57. J. Ruprich [-] ) , J. Hušek [-] , M. Hofman [-] (83. M. Peš [-] ) , M. Václavíček [-] (66. J. Mokrý [-] ) , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] (83. J. Kocour [-] ) , J. Semerák [-] (57. M. Bořke [-] ) , F. Havrda [-] , M. Novotný [-] , M. Holubec [-]

ŽK: 71. J. Podolník , 80. Š. Rind , 94. R. Beran - 30. T. Buriánek , 62. M. Václavíček , 80. J. Hušek , 82. T. Houdek , 84. F. Havrda . ČK: 80. J. Hušek , 88. F. Havrda .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - MATĚJKA Jakub, KALAŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Lukáš Hlava
Tip experta: výhra domácích

V zajímavém utkání silných týmů Jaroměř bude lepším týmem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza