0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř si odvezla všechny body z Třebše


Branky


65. D. Votrubec (p.) , 92. A. Pohořálek
13

Hosté z Jaroměře strhli vítězství na svoji stranu v druhém poločase a připsali si další tři body. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

První poločas přinesl vyrovnanou bitvu a šance si vytvářely oba celky. Činili se však oba brankáři. Domácí Heřman i brankář Jaroměře Čevrenka předvedli povedené zákroky a udrželi naděje svých mužstev. Hosty dokonce jednou zachránila tyč od inkasování branky. I přes velkou snahu obou celků svítilo na světelné tabuli o poločase skóre 0:0.

Jaroměř udeřila z pokutového kopu

Ve druhé půli začali hosté přebírat otěže zápasu. Jejich kombinace dělala domácím potíže a přibývaly šance před třebešskou brankou.  V 53. minutě hostující Gorol trefil povedenou ranou břevno domácí branky. O chvilku později zase nastřelil tyč hostující Pohořálek. Další šance hostů musel likvidovat brankář Heřman.

 

V 65. minutě přišel asi nejdůležitější moment utkání. Domácí Jandík postupoval sám na brankáře Červenku, který však rychlým vyběhnutím z branky akci zneškodnil a z následného protiútoku byl ve vápně faulován hostující Častvaj. Nařízenou penaltu si na starost vzal Daniel Votrubec, který poslal Jaroměř do vedení. 0:1.

 

Hosté i nadále byli aktivnějším týmem, ale brankáře Heřmana se jim nedařilo prostřelit podruhé. Domácím navíc závěrečnou snahu o vyrovnání ztížil útočník Michal Ryšavý, který po odpískaném offsidu zakopl míč a uviděl za to druhou žlutou kartu. V 78. minutě tak oslabil své mužstvo.

 

V deseti lidech domácí nedokázali zdramatizovat utkání a v nastaveném čase ještě jednou inkasovali. Střelou z vápna překonal domácího brankáře Aleš Pohořálek a upravil na konečných 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Malé zlepšení v herní činnosti a velké nasazení na Jaroměř nestačilo, vydrželi jsme jen první poločas a to je málo. Nepochopitelně jsme přenechali hru Jaroměři a ta toho dokonale využila a za druhý poločas si vítězství zasloužila."

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Dnes chválím celý tým za maximální nasazení a odolnost v osobních soubojích, kterých bylo nespočet. Ve druhé půli jsme k obětavosti přidali ještě herní kvalitu a domácí jsme jasně přehráli. Body z Třebše vždy hodně bolí, o to jsou ale sladší.'



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , P. Majer [-] , R. Kuneš [-] (87. M. Franta [-] ) , M. Ryšavý [-] , I. Kosyak [-] (78. M. Palma [-] ) , L. Jandík [-] , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , O. Častvaj [-] (69. A. Horák [-] ) , J. Kořínek [-] (15. Š. Rind [-] ) , A. Pohořálek [-] , J. Bano [-] , D. Votrubec [-] , R. Gorol [-] , D. Valášek [-] , J. Podolník [-] , M. Exnar [-] (84. J. Kudrnáč [-] )

ŽK: 18. D. Tesař , 71. M. Ryšavý - 29. M. Exnar , 35. D. Votrubec . ČK: 78. M. Ryšavý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Otava Marian - KRIEGLER Pavel, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Radek Kollár
Tip experta: remíza

Domácí to na svém hřišti umí, a proto i přes velkou kvalitu hostí tipuji remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích