1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice vyhrály v Libčanech


Branky


13

Hosté se dostali do dvoubrankového vedení, které se Libčanům přes závěrečný tlak nepodařilo zvrátit. 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení kapitán Palm D.

Od začátku utkání se hrál bojovný fotbal plný osobních soubojů. Domácí si vytvořili v první půli mírnou převahu a drželi míč častěji na svých kopačkách. Hosté z Hořic hrozili z rychlých přechodů do útoku a standartních situací. 

 

Když už to vypadalo, že první dějství skončí bezbrankovou remízou, tak se z rohového kopu prosadil hostující kapitán Dominik Palm, který uklidil propadlý míč z přední tyče za záda brankáře Rolejčka. 0:1. 

Závěrečný tlak vyrovnání nepřinesl

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Ve 48. minutě se k přímému kopu postavil hořický kanonýr Jiří Pečenka a za pomoci teče jednoho z domácích obránců překonal brankáře Rolejčka. 0:2.

 

Hostům ale dvoubrankový náskok nevydržel dlouho. V 54. minutě se tečovanou střelou zpoza vápna dokázal prosadit domácí Pavel Čihák, který propálil přízemní ranou brankáře Dufka. 1:2.

 

Libčany se po zbytek poločasu tlačily za vyrovnání, ale vypracované šance nedokázaly proměnit. Hořičtí mohli utkání rozhodnout z pár rychlých brejků, ale lepší finální fáze scházela ke vstřelení branky. Závěrečný tlak domácích branku nepřinesl, a tak se nakonec ze zisku všech bodů radovali hosté.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Vyrovnané utkání, kde jsme byli silnější v kombinaci, soupeř zase ve standardních situacích a rychlém přechodu. Bohužel, po týdnu opět dvě branky ze standardek a snad ještě lacinější, než minulý týden. Sami se na druhé straně na gól nadřeme i tím se porážíme sami. Je navíc k zamyšlení, proč nedokážeme nasazení z treninku, kde se hraje pouze o pivo, přenést i do zápasu."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "V Libčanech jsme letos vyhráli i podruhé, tentokráte to bylo podstatně těžší než na jaře. V první půli jsme byli lepší a zaslouženě se gólem do šatny ujali vedení. Po přestávce splnil svou normu z trestného kopu Pečenka a vypadalo to velmi dobře. Od té chvíle nás ale domácí zatlačili a bránili jsme s vypětím všech sil. Škoda, že se nepodařilo dotáhnout pár slibných brejků a tak výhra hodně bolela. Z Libčan to jsou sladké body a pozvánka na domácí zápas s Vysokou. Všem veliká pochvala!!!"



Sestavy


SK Libčany
J. Rolejček [-] - J. Mokrý [-] (56. F. Havrda [-] ) , J. Hušek [-] , M. Holubec [-] , M. Václavíček [-] (74. M. Peš [-] ) , J. Ruprich [-] (56. M. Hofman [-] ) , J. Semerák [-] , P. Čihák [-] , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] , T. Buriánek [-] (56. T. Houdek [-] )

TJ Jiskra Hořice
D. Dufek [-] - J. Pečenka [-] , A. Kedroń [-] (65. M. Jonáš [-] ) , J. Šedivý [-] (65. P. Palm [-] ) , P. Drozd [-] , D. Drozd [-] , J. Havrda [-] , Z. Nečesaný [-] (83. M. Havelka [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-] (69. M. Bango [-] )

ŽK: 63. M. Václavíček , 75. M. Hofman - 44. A. Kedroń , 60. J. Šedivý , 69. J. Rozsévač , 78. D. Pour , 93. D. Dufek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLEMENT Martin - LINHART Martin, IKIZGÜL Varol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Drozd

Expert: Radek Kollár
Tip experta: výhra hostů

Tipuji, že Hořice v Libčanech vyhrají jednobrankovým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů