0:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká doma podlehla hradecké Slavii


Branky


11. J. Labík , 29. D. Krotil , 36. J. Labík , 54. J. Labík , 77. E. Týfa
13

Slavia dokázala vyhrát ve Vysoké velkým rozdílem. Výhru hostů řídil třígolový střelec Jan Labík. 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoká doplatila na neproměněné šance

Skóre zápasu otevřel v 11. minutě hostující Jan Labík, který si naběhl za domácí obranu, obešel brankáře Pšeničku a do odkryté branky pohodlně zakončil. 0:1.

 

Domácí obdržené branka nepoložila. V 26. minutě mohl srovnat Milan Ujec, ale v dobré příležitosti minul Maškovu branku. Jen o chvilku později pálil nebezpčeně domácí Ondřej Ujec, ale ani on nemířil přesně. Z rohového kopu pak hlavičkoval nebezpečně domácí Homolka, ale ani jemu se nepodařilo dostal míč do sítě.

 

A tak ve 29. minutě Slavia trestala. Daniel Krotil se probojoval do pokutového území a přízemní střelou překonal brankáře Pšeničku. 0:2.

 

Ve 35. minutě pálil z přímého kopu domácí Jarosz, ale jeho tečovanou střelu dokázal hostující brankář Mašek zlikvidovat. Ve 36. minutě z velké dálky přehodil domácího brankáře Jan Labík a bylo to už o tři branky. 0:3.

 

Další branka do konce poločasu nepadla. Slavia si tak vypracovala velmi dobrý náskok do druhého dějství.

 

Hostující Labík zkompletoval hattrick

Ve druhém poločase se domácí fanoušci nedočkali zdramatizování utkání a hosté si pohlídali své vedení. Slavia navíc dokázal ještě dvě branky přidat. V 54. minutě zkompletoval hattrick Jan Labík. 0:4

 

A v 77. minutě upravil na konečných 0:5 střídající Erik Týfa, který se prosadil po rychlé akci z pravé strany. Slavia si tak připsala další tři body a nyní se může chystat na souboj o první místo, který je čeká za týden doma s neporaženou Solnicí.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Dostali jsme lekci z produktivity. Každé naše zaváhání dokázal soupeř potrestat. I za stavu 0:1 jsme měli několik šancí na vyrovnání, ale nevyužili je a Slávie nás trestala."

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta (asistent trenéra): "Dnes rozhodla produktivita a kvalita v zakončení. Zatímco domácí své šance v prvním poločase nevyužili, my jsme naopak byli nekompromisní a všechny příležitosti dokázali chladnokrevně proměnit. Náš herní projev sice optimální nebyl, ale přesto tým zaslouží pochvalu za poctivý a zodpovědný výkon v zejména obranné fázi, v té útočné musíme být rychlejší a přesnější."



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - T. Prorok [-] , J. Mikušík [-] , L. Müller [-] , R. Růžička [-] (81. T. Sýkora [-] ) - M. Haken [-] (77. P. Kafka [-] ) , J. Homolka [-] (61. T. Kozel [-] ) , F. Jarosz [-] (61. H. Elkadi [-] ) , P. Veverka [-] - M. Ujec [-] , O. Ujec [-] -

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - M. Strasser [-] , J. Řezáč [-] (77. F. Hlušička [-] ) , T. Kabeláč [-] , J. Labík [-] (66. F. Buchwald [-] ) , O. Mates [-] , D. Krotil [-] (66. M. Kosař [-] ) , M. Málek [-] (46. E. Týfa [-] ) , J. Štipák [-] , M. Šejvl [-] (46. L. Kundrt [-] ) , T. Vošlajer [-]

ŽK: 22. R. Růžička , 23. M. Ujec .
Hráči zápasu: J. Labík .
Počet diváků: 176. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HORSKÝ Leonard, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Radek Kollár
Tip experta: remíza

Tady se mi těžko tipuje. Oba týmy mají velkou kvalitu. Čekám vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů