0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov připravil Červenému Kostelci první domácí porážku


Branky


12

Červený Kostelec byl na svém novém stadionu neporažen, ale to se změnilo ve 4. kole, když tam dokázal zvítězit Rychnov.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Markovič poslal hosty do vedení

První velkou šanci si vypracovali domácí hráči už ve 4. minutě. Po centru z pravé strany a přiklepnutí hlavou od svého spoluhráče se ocitl nehlídaný na malém vápně Zdeněk Mudroch, ale ve velmi dobré pozici přestřelil hostující branku. Na druhé straně se do šance dostal rychnovský Zajíček, ale brankář Středa jeho šanci zneškodnil. Domácí brankář se vyznamenal i z následného rohu, když konečky prstů vytlačil hlavičku soupeře nad břevno.

 

Ve 22. minutě se hosté dožadovali pokutového kopu. Po tvrdém zákrok na jejich hráče však hlavní rozhodční penaltu neodpískal. Ve 25. minutě vychytal rychnovský brankář Šebesta pokus domácího kapitána Davida Hlavy.

 

Ve 35. minutě zužitkoval pěknou individuální akci avého spoluhráče hostující Tomáš Markovič, který otevřel skóre zápasu. 0:1. Do konce první půlu již branka nepadla.

Rychnov si vedení pohlídal

I ve druhém poločase mohli diváci vidět vyrovnané utkání plné osobních soubojů. Domácí se tlačili za vyrovnávací brankou, ale ta se jim nakonec vstřelit nepodařila. Rychnovští tak uhájili jednobrankový náskok z prvního poločasu a připsali si důležité tři body do tabulky. Červený Kostelec poprvé poznal hořkost porážky na svém novém stadionu.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
P. Garček (trenér): "Dnes jsme museli výrazně sáhnout do sestavy. V prvním poločase jsme neproměnili své šance, zvlášť ta Mudrochova ve 4. minutě volala po brance. Hosté nás potrestali ve 35. minutě, kdy si hostující hráč pohrál s naší dvojicí na levé straně, předložil míč Markovičovi, který otevřel skóre utkání. Druhý poločas už branku nepřinesl. Kluci utkání odmakali, ale dnes jsme postrádali kvalitu a vyprodukovali vysoký počet ztrát. Velké díky divákům, kteří nás podporovali do závěrečného hvizdu."

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Síla týmu se pozná, že vyhraje i zápas, ve kterém se mu nedaří. A přesně takový zápas jsme dnes odehráli. Co mě však zaráží a fotbal znechucuje je situace z 22. minuty (čas videa od 28:30). Tohle si opravdu rozhodčí nemá šanci obhájit..."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Hlava [-] (46. M. Srkal [-] ) , J. Hundák [-] , P. Prokop [-] , D. Petrů [-] , Z. Mudroch [-] , J. Čejchan [-] (80. M. Frýba [-] ) , J. Malina [-] , L. Hlava [-] , D. Hála [-] , M. Kováčik [-] (80. M. Barták [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - M. Drašnar [-] , J. Kábrt [-] , Š. Vacek [-] , S. Pohl [-] - M. Rücker [-] , V. Lihařík [-] , D. Veselý [-] , J. Počtýnský [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (63. M. Červinka [-] )

ŽK: 79. D. Petrů - 23. T. Markovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Beránek David - NÝVLT Roman, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Zdeněk Pago
Tip experta: výhra domácích

Červený Kostelec má letos velmi dobré výsledky a doma to jen potvrdí a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích