1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec zvítězil v Jaroměři na penalty


Branky


12

Rezerva Chlumce dokázala na pokutové kopy porazit domácí Jaroměř, když po devadesáti minutách bylo skóre 1:1.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Hartman poslal Chlumec do vedení

Úvod utkání byl obezřetný z obou stran, a tak se ani jedno mužstvo nedostávalo do větších brankových příležitostí.

 

V 16. minutě zakončoval po centru hostující Staněk, jeho střela se odrazila od tyče, kde před prázdnou brankou pohodlně uklízel míč do sítě Jakub Hartman. 0:1.

 

Ve 21. minutě střílel z dobré pozice domácí Votrubec, ale minul branku. Ve 23. minutě šel sám na hostujícího brankáře Kukala jaroměřský útočník Kořínek, ale neuspěl. Ve 34. minutě pálil z přímého kopu domácí Podolník, ale brankář Kukal jeho střelu vyrazil na roh. Další větší šance napřišly, a tak Chlumec vedlo v poločase o jednu branku.

 

 

Vyrovnat dokázal domácí Kořínek

Domácí byli i v druhé půli častěji na míči a snažili se dostat do propracovené obrany Chlumce. Hosté podnikali nebezpečné protiútoky, které zaměstnávaly domácí obranu.

 

V 58. minutě Jaroměř srovnala. Po centru z pravé strany se dokázal prosadit nehlídaný Jiří Kořínek, který překonal Kukala. 1:1.

 

O chvilku později mohl vrátit vedení hostům Hartman, ale jeho akci skvěle zastavil domácí brankář Červenka. Domácí se pak aktivně tlačili za vítěznou brankou, ale hosté pozorně bránili a navíc mohli i oni skórovat po jednom z rychlých brejků. Nakonec však obranka nepadla, a tak o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

 

Fotogalerii připravil Václav Mlejnek. Děkujeme.

 

 

Druhý bod si odvezl Chlumec

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté, kteří ve druhém utkání v řadě dokázali urvat bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "První půle nám nevyšla podle našich představ, soupeř navíc šťastně vstřelil úvodní branku. Po změně stran jsme byli lepším týmem, ale víc než vyrovnat jsme nedokázali."

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "V okleštěné sestavě jsou body skvělým počinem, vybojovali jsme je obrannou hrou vystavěnou od poloviny hřiště podloženou obětavostí a nasazením celého týmu .Domácí měli lepší držení míče a dobře kombinovali, náš blok až na několik šancí a obdrženou branku odolal a naše brejky soupeře udržovali v napětí celý zápas. Diskuse o spravedlnosti pokutového rozstřelu jsou zbytečné, letos se nám v nich zatím daří. Kluci zápas odmakali, pro naše mladíky výborná zkušenost a zkušenější hráči dnes byli tahouny.



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - J. Kořínek [-] (62. O. Častvaj [-] ) , A. Pohořálek [-] , J. Poděbradský [-] (52. Š. Rind [-] ) , M. Exnar [-] , M. Exnar [-] (75. J. Bano [-] ) , D. Votrubec [-] , M. Michálek [-] , R. Gorol [-] (75. A. Horák [-] ) , J. Podolník [-] , D. Valášek [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - V. Doležal [-] , J. Veselský [-] , P. Staněk [-] (89. O. Němec [-] ) , J. Hartman [-] (84. L. Heger [-] ) , F. Jelínek [-] (78. M. Burkalo [-] ) , O. Jansa [-] , D. Hubený [-] (78. M. Tichý [-] ) , J. Věříš [-] , J. Vopátek [-] , L. Pánek [-]

ŽK: 33. F. Jelínek , 73. D. Hubený , 83. J. Hartman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - BERÁNEK David, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Zdeněk Pago
Tip experta: remíza

Podle mě vyrovnaný duel, který rozhodnou až pokutové kopy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích