V. Bílek 18. (p.)
M. Brožek 22.
2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška doma porazila Kostelec nad Orlicí


Branky


18. V. Bílek (p.) , 22. M. Brožek - 46. R. Dostálek
12

Hosté z Kostelce nad Orlicí chtěli získat první body v ročníku, ale proti Dobrušce se jim to nakonec nepovedlo.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel domácí Bílek z penalty

Úvod zápasu nepřinesl výraznější převahu jednoho z celků a ani větší brankovou příležitost. V 16. minutě hlavičkoval v dobré pozici domácí Moravec, ale branku přestřelil. Skóre zápasu se změnilo v 18. minutě. Hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop po faulu na Zdeňka Paga. Míč si vzal Vojtěch Bílek a penaltu proměnil. 1:0 

 

Ve 22. minutě to bylo už o dvě branky. Zdeněk Pago odcentroval z přímého kopu a na zadní tyči nehlídaný Matouš Brožek zvýšil hlavou na 2:0.

 

Domácí převzali otěže zápasu a hra se odehrávala převážně na polovině Kostelce. Ve 37 .minutě pálil z přímého kopu domácí Bílek, ale brankář Matoušek byl připraven. Další branka nepadla, a tak Dobruška vedla v poločase o dvě branky.

Kontaktní branka hned z kraje druhé půle.

Kostelci se vydařil vstup do druhého poločasu. Hosté zdramatizovali utkání hned ve 46. minutě, kdy se míč v pokutovém území odrazil k Richardu Dostálkovi, který prostřelil brankáře Effenberka a snížil na 2:1.

 

V 53. minutě se vápně uvolnil domácí Moravec, ale jeho střelu dokázal brankář Matoušek vyrazit na roh. V 58. minutě mohl přidat svou druhou trefu v utkání domácí Bílek, ale po pěkné "zasekávačce" minul hostující branku. V druhé půli se hra více vyrovnala a hosté cítili šanci prvních bodů v sezóně. Domácím jednou pomohla branková konstrukce, ale Kostelci se vyrovnávací branka nepodařila vsítit, a tak si všechny tři body připsala do tabulky Dobruška.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Tři body převáží asi vše i uvadající sportovní kvalitu druhého poločasu v našem podání. Zápasy s týmem, který nemá co ztratit, jsou hodně náročné na psychiku a složité i po sportovní stránce, ale určitě za mě respekt k týmu soupeře."

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "K prvnímu bodovému zisku v sezóně nebylo daleko. Škoda zbytečné penalty a obdržené branky ze standartní situace. Ve druhém poločase se nám podařilo snížit a hru jsme zlepšili. Z několika nadějných akcí, z nichž jedna skončila na tyči, se již vyrovnat nepodařilo."



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Moník [-] , V. Bílek [-] , D. Doucek [-] (88. P. Jánský [-] ) , V. Karal [-] , O. Moravec [-] (69. J. Žahourek [-] ) , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , M. Majer [-] , M. Brožek [-] , P. Feichtinger [-] (91. P. Hrabar [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - J. Sameljak [-] , A. Řehák [-] (88. J. Havel [-] ) , R. Müller [-] , M. Plocek [-] , D. Idrissov [-] (59. P. Brandejs [-] ) , J. Kvasnička [-] (46. M. Kytlík [-] ) , O. Kotyza [-] (74. A. Poledno [-] ) , M. Pups [-] , P. Klapal [-] , R. Dostálek [-]

ŽK: 41. J. Moník - 19. M. Pups , 32. D. Idrissov , 36. J. Sameljak , 38. R. Dostálek , 39. P. Klapal , 68. O. Kotyza .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: Fryš Milan - VÍCH Patrik, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Zdeněk Pago
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím, že utkání zvládneme a doma zvítězíme za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích