1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecké derby ovládla Třebeš, když na penalty porazila Slavii


Branky


12

Bitva o Hradec Králové nepřinesla v devadesáti minutách branku, a tak musely utkání rozhodnout penalty, ve kterých byli úspěšnější domácí.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Od začátku se hrál rychlý fotbal ve vysokém tempu. Nasazení bylo z obou stran maximální. Oba celky se několikrát dostaly do zajímavých pozic, ale lepší finální fáze zhatila jejich snažení skórovat. Jako domácí, tak i hosté zahrozili ze standartních situací, ale branku se jim vsítit nepodařilo.

 

První poločas tedy skončil bezbrankovou remízou.

Červená karta v závěru

Vyrované a bojovné utkání mnoho šancí nenabídlo. Domácí zkoušeli hrozit i z dlouhých autových vhazování, ale ani z následných závarů se neprosadili. Početná divácká kulisa se branky v devadesáti minutách nedočkala.

 

Stejně jako minulém hradeckém derby, tak i tentokrát padla červená karta. V 89. minutě zastavil nedovoleně rychlý protiútok domácích Tomáš Kabeláč a vyfasoval za to žlutou kartu. Jelikož však byla druhá, tak musel předčasně opustit hřiště.

 

 

Penalty dopadly lépe pro Třebeš

Druhý bod za výhru po pokutových kopech získala Třebeš, a to hlavně díky svému brankáři Hofmanovi, který dvě penalty chytil a jednu proměnil.

 

Fotogalerii připravila Aneta Mrkvičková. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Celý týden jsme se připravovali na derby. Jednoznačná taktika, byla hrát se Slavií po celém hřišti a nenechat je rozehrát svoji hru. A kromě deseti minut prvního poločasu se taktika ukázala jako úspěšná. Slavie jen nakopávala míče na Řezáče a tam jsme, byli silní v osobních soubojích. Za celých devadesát minut si Slávie nevypracovala gólovou šanci na rozdíl od nás. My jsme měli minimálně tři gólové šance, ale bohužel bez gólového efektů."

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta (asistent trenéra): " Hradecké derby přineslo bojovnou a vyrovnanou podívanou bez větších šancí na obou stranách. Naše útočná fáze postrádala lehkost a přesnost a když už se nám naskytla možnost dostat se do zajímavého útoku, tak jsme se o ni připravili vlastní zbrklostí. I proto utkání nakonec dospělo do penaltového rozstřelu, který lépe zvládli domácí."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
D. Hofman [-] - T. Hendrich [-] (79. V. Kober [-] ) , J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , D. Tesař [-] , J. Zeman [-] , M. Palma [-] , L. Jandík [-] (91. O. Etflaiš [-] ) , D. Hruška [-] , J. Kudrna [-] , M. Farkaš [-] (77. J. Fridrich [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - M. Málek [-] (58. D. Krotil [-] ) , O. Mates [-] , M. Šejvl [-] (80. L. Kundrt [-] ) , M. Zbořil [-] (68. J. Kabeláč [-] ) , J. Labík [-] , M. Strasser [-] , T. Kabeláč [-] , J. Řezáč [-] , E. Týfa [-] (80. J. Jelínek [-] ) , T. Vošlajer [-]

ŽK: 65. T. Hendrich , 71. M. Farkaš , 83. M. Palma - 52. T. Kabeláč , 90. O. Mates . ČK: 89. T. Kabeláč .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Filip Miroslav - HORSKÝ Leonard, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Roman Zajíček
Tip experta: výhra hostů

Třebeš je doma hodně nepříjemná a důrazná na menším hřišti a to určitě Slavii nebude vyhovovat. Nicméně myslím si, že nějakou individuální kvalitou rozhodnou utkání na svou stranu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů