Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec v infarktovém závěru porazil Jičín


Branky


13

Červený Kostelec prohrával v druhé půli už o tři branky, ale fantastickým závěrem otočili výsledek a mohou slavit tři body.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín se dostal do dvoubrankového vedení

Hned v úvodu měli domácí velkou šanci, kterou však zlikvidoval jičínský brankář Kanta. Ve 22. minutě šli do vedení hosté. Po rychlé akci zakončoval na zadní tyči do odkryté branky Jiří Dítě a bylo to 0:1.

 

Na druhé straně domácí nastřelili břevno Kantovy branky. Ve 36. minutě se po pěkné individuální akci dokázal prosadit hostující kapitán Jakub Lánský, který zvýšil na rozdíl dvou branek. 0:2.

 

Do konce poločasu se již skóre nezměnilo.

Málo vídaný obrat v závěru utkání

Na začátku druhého poločasu hlavičkoval v dobré pozici domácí David Hlava, ale jen do náruče brankáře Kanty. Na druhé straně zahrozili i hosté, ale domácí brankář Macek byl připraven.

 

V 58. minutě se v pokutovém území uvolnil hostující Jan Marek a ze strany prostřelil brankáře Macka. 0:3.

 

Kdo by si pomyslel, že je zápas u konce, tak se mýlil. Domácí hráči utkání nazabalili a na hřišti se začli dít zajímavé věci. V 65. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce střídající Dominik Vejman a snížil na rozdíl dvou branek. 1:3. 

 

Červený Kostelec s vypracoval řadu standartních situací, ze kterých byl nebezpečný. Hosté sice začli hrát pasivněji, ale i tak si hlídali svůj náskok a dokonce ho mohli i navýšit.

 

V 82. minutě se ve vápně hostů míč odrazil k Davidu Hlavovi, který propálil Kantu a snížil na 2:3.

 

Jen o dvě minuty později v 84. minutě bylo srovnáno. Po další standartní situaci se prosadil Lukáš Hlava. 3:3.

 

V 92. minutě byl senzační obrat dokonán. Z rohového kopu hlavičkoval zkušený obránce Karel Havlíček a jeho pokus skončil za zády hostujícího brankáře. 4:3. Po této akci rozhodčí odpískal konec zápasu, a tak se mohlo na novém stadinou v Čevreném Kostelci začít slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Pavel Barták (vedoucí mužstva): "Z 0:3 na 4:3 v poslední minutě utkání - co víc si přát. Děkujeme fantastickým divákům, kteří nás k tomu dotlačili."

SK Jičín
Petr Beneš (trenér): "Vést v zápase 3:0 a prohrát mrzí hodně, notabene gólem v poslední vteřině z posledního rohu. Navíc jsme do poločasu přišli o další dva hráče základní sestavy. Domácí vyhráli díky větší zkušenosti při zahrávání svých standardních situaci, z nichž jsme inkasovali třikrát!! Domácím gratuluji a chválím výkon rozhodčích."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Macek [-] - K. Havlíček [-] , D. Hlava [-] , P. Prokop [-] , D. Vencl [-] , Z. Mudroch [-] (60. D. Vejman [-] ) , P. Kratěna [-] (46. D. Hála [-] ) , J. Hundák [-] (83. J. Malina [-] ) , D. Petrů [-] , P. Bárta [-] , L. Hlava [-]

SK Jičín
M. Kanta [-] - J. Nálevka [-] , J. Kuncíř [-] , D. Čeřovský [-] - J. Marek [-] , J. Lánský [-] (45. L. Joukl [-] ) , O. Zugar [-] , D. Kanta [-] (90. M. Glos [-] ) , D. Zezulka [-] , P. Beneš [-] (46. M. Švec [-] ) - J. Dítě [-] (90. F. Smolík [-] )

ŽK: 75. D. Hlava - 34. J. Dítě , 75. D. Zezulka , 82. J. Kuncíř .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MATULA Pavel - VALIHORA Jaromir, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Roman Zajíček
Tip experta: výhra domácích

Červený Kostelec měl snad nejhorší jaro ze všech týmů, ale po tom co se vrátili zpátky na svůj stadion, tak vyhrávají a v tomto trendu porazí i Jičín.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích