2:7
(1:5)
6. R. Gorol
10. M. Michálek (p.)
35. P. Klapal (vl.)
39. D. Votrubec (p.)
45. R. Gorol
50. J. Kořínek
87. R. Beran
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř vyhrála v Kostelci vysokým rozdílem.


Branky


20. L. Říha , 73. M. Pups - 6. R. Gorol , 10. M. Michálek (p.) , 35. P. Klapal (vl.) , 39. D. Votrubec (p.) , 45. R. Gorol , 50. J. Kořínek , 87. R. Beran
12

Po třech kolech stále čeká Kostelec nad Orlicí na první body. Jaroměř si odvezla jasné vítězství. 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující záložník Gorol se prosadil hned dvakrát

Gólový účet byl otevřen už v 6. minutě. Hostující záložník Radek Gorol trefil perfektně míč z hranice velkého vápna a jeho střela skončila v horním rohu domácí branky. 0:1.

 

V 10. minutě šla Jaroměř do dvoubrankového vedení. Hostující kapitán Martin Michálek proměnil nařízenou penaltu a upravil na 0:2.

 

Ve 20. minutě Kostelec snížil. Domácí kapitán Lukáš Říha se dokázal prosadit na zadní tyči a propálit hostujícího brankáře Červenku. 1:2

 

Ve 35. minutě si přihrávku před branku srazil do vlastní sítě domácí Petr Klapal a Jaroměř opět vedla o dvě branky. 1:3.

 

Ve 39. minutě hosté kopali druhou penaltu, kterou bezpečně proměnil Daniel Votrubec. 1:4.

 

Ve 45. minutě přidal svou druhou trefu v utkání záložník Jaroměře Radek Gorol. Opět se prosadil ranou zpoza vápna. Tentokrát domácí brankář Matoušek nedosáhl na jeho přízemní střelu. 1:5.

 

 

Druhá půle překvapení nepřinesla

Ve druhém poločase už bylo rozhodnuto, a tak se zápas jen dohrával. V 50. minutě přidal šestou branku svého týmu Jiří Kořínek. 1:6.

 

Další změna skóre přišla v 73. minutě. Domácí korigovali stav zásluhou Miroslava Pupse, který proměnil sůj únik proti Červenkovi. 2:6.

 

V 87. minutě dorazil vyraženou střelu střídající Radek Beran a upravil na konečných 2:7. Jaroměř si tak připsala tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Výsledek utkání hovoří jasně. Trápí nás zdravotní stav klíčových hráčů, kteří nejsou k dispozici nebo nastupují se zraněním. V defenzivní činnosti vytváříme spoustu zbytečných chyb a umožňuje tím soupeři snadno skórovat."

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "V Kostelci se nám dlouhodobě nedaří, a proto jsme chtěli tuto skutečnost změnit. To, že se nám to podaří tímto hokejovým výsledkem jsme však nečekali. Do utkání jsme velmi dobře vstoupili a na rozdíl od minulých utkání jsme byli dnes i gólově efektivní. Tři body nás mimořádně těší."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] (46. O. Bečka [-] ) - A. Řehák [-] (60. P. Brandejs [-] ) , R. Müller [-] , M. Plocek [-] (46. A. Hašek [-] ) , D. Idrissov [-] , J. Kvasnička [-] , O. Kotyza [-] (64. A. Poledno [-] ) , M. Pups [-] , K. Kaplan [-] , L. Říha [-] (27. R. Dostálek [-] ) , P. Klapal [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Michálek [-] (59. J. Bano [-] ) , O. Častvaj [-] (59. J. Kudrnáč [-] ) , A. Pohořálek [-] , M. Exnar [-] , D. Votrubec [-] , M. Exnar [-] (70. R. Beran [-] ) , R. Gorol [-] (59. A. Horák [-] ) , D. Valášek [-] , J. Podolník [-] , J. Kořínek [-] (59. Š. Rind [-] )

ŽK: 7. P. Klapal , 29. A. Řehák - 8. O. Častvaj , 29. M. Michálek .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Ikizgül Varol - VÍCH Patrik, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Roman Zajíček
Tip experta: výhra hostů

Kostelec má silnou a dobře organizovanou obranu. Naopak Jaroměř bude velmi silná na balónu a vyhrají nejtěsnějším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů