S. Mlejnek 76. (vl.)
T. Houdek 83.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany doma zvítězily nad Vrchlabím.


Branky


76. S. Mlejnek (vl.) , 83. T. Houdek
12

Libčany před zápasem s Vrchlabím nevstřelily ani jednu branku a zatím byly bez bodů, ale v domácím prostředí se jim povedlo tuto bilanci zlomit.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Libčany začaly sezónu zajímavě. Zatímco v MOL Cupu válí a vyřadily hned dva divizní soupeře (Hlinsko, Český Brod), tak v ligovém ročníku dvakrát prohrály a nedokázaly vstřelit ani branku. Po dvou domácích pohárových výhrách a dvou venkovních ligových porážkách čekala na hráče Libčan ligová premiéra na domácí hřišti.

 

Ani Vrchlabí však nezačalo sezónu dobře a i oni byli před utkání stále bez bodu. V prvním poločase se zrodila bezbranková remíza, a tak si diváci museli na úvodní trefu počkat až do druhého poločasu.

Utkání rozhodla vlastní branka

Změna skóre přišla až v 76. minutě utkání, kdy se do vedení dostali domácí. V zápase aktivní Havrda našel Buriánka, který míč potáhl až do "šestnáctky" soupeře, dostal se střele, která skončila na tyči a dobíhající Stanislav Mlejnek si míč nešťastně srazil do vlastní sítě. 1:0.

 

Druhou branku přidaly Libčany v 83. minutě. Po zisku míče a rychlém protiútoku našel Havrda Tomáše Houdka, který se v pokutovém území uvolnil a střelou na zadní tyč překonal hostujícího brankáře Janaíka. 2:0.

 

Hosté nedokázali zápas zdramatizovat, a tak si Libčany připsaly první výhru v novém ročníku. Za to Vrchlabí je stále bez bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Věděli jsme, ze nás nečeká nic lehkého. Dva zápasy bez bodu a dokonce bez vstřeleného gólu. To už bylo v některých pasážích zápasu znát, když se nám na kopačky vkrádala nervozita. Postupem času bylo jasné, že dnes to bude spis o nějakém vydřeném gólu než brance po krásné akci. Což se nakonec povedlo. A vzhledem k tomu, ze jsme po většinou času byli lepším týmem, považuji vítězství proti nepříjemnému soupeři za zasloužené. Práce před námi je však stále spoustu."




Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Kocour [-] (66. M. Václavíček [-] ) , J. Hušek [-] (90. M. Mařas [-] ) , J. Mokrý [-] (66. M. Hofman [-] ) , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] , J. Semerák [-] , F. Havrda [-] (87. P. Pospíšil [-] ) , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , M. Holubec [-]

FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - M. Hradecký [-] (79. O. Šíd [-] ) , M. Tomčík [-] , P. Žďárský [-] , M. Kučera [-] , M. Slavík [-] (66. D. Bürger [-] ) , S. Mlejnek [-] , A. Vilám [-] , L. Hawel [-] , J. Dědek [-] (46. T. Fišar [-] ) , M. Hawel [-]

ŽK: 52. P. Žďárský , 83. L. Hawel , 86. D. Bürger .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HORSKÝ Leonard, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Roman Zajíček
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy vstoupili do soutěže bídně, ale myslím si, že domácí využijí této výhody a budou brát všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích