1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš i v deseti uhájila výhru ve Vrchlabí


Branky


14

Vrchlabí doma podlehlo hradecké Třebši 1:2 a stále čeká na první body. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Ryšavý se prosadil hned dvakrát

Hned v první minutě po dlouhém nákopu Hřemana šel sám na brankáře hostující Kuneš, ale branku přestřelil. V 7. minutě měli domácí slibné přečíslení tři na dva, ale z dobře se rozvíjející akce ani nezakončili. V 8. minutě po krásné přihrávce hostujícího kapitána Krykorky šel sám na brankáře Janalíka Ryšavý, který však minul branku.

 

Ve 24. minutě našel hostující Kuneš před prázdnou brankou Michala Ryšavého, který neměl problém dostat míč do sítě. 0:1.

 

Ve 26. minutě vychytal domácí Janalík skvlěým zákrokem obrovskou šanci hostujícího Hrušky. Ve 31. minutě domácí obrana zapomněla na Michala Ryšavého, který šel od poloviny hřiště sám na Janalíka a svůj únik pohodlně zakončil. 0:2.

 

Do poločasu se nic dalšího nestalo, a tak Třebeš vedla o dvě branky.

Třebeš ubránila své vedení

Hned ve 47. minutě se k hlavičce po rohovém kopu dostal hostující Hruška, ale jeho pokus zastavilo břevno domácí branky. V 54. minutě viděl druhou žlutou kartu dvougólový střelec Ryšavý a musel předčasně do sprch.

 

Domácí využili přesilovky v 59. minutě, když se k odražené střele dostal Milan Tomčík, na jehož dorážku byl brankář Heřman krátký. 1:2.

 

Vrvhlabí se snažilo vyrovnat, ale hostující obrana odolávala. V nastaveném čase přišla největší šance na vyrovnání, kterou však zlikvidoval svým zákrokem brankář Heřman, a tak si všechny body odvezla hradecká Třebeš.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Luděk Vojtíšek: " Na stadionu ve Vrchlabí se hrál bojovný, tvrdý fotbal, ve kterém měli hosté v první polovině utkání převahu. Tu korunovali dvěma brankami. Ve druhé části utkání zachránila vrchlabské branková konstrukce a nedlouho po té šli hosté do desíti. Brzké snížení stavu (59. minuta) bylo pro domácí hráče vzpruhou, ale druhá branka, i přes několik slibných situací a velkou snahu nepřišla. "

TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Ve Vrchlabí se hrála kopaná a ne líbivý fotbal. Hodně nepřesnosti a nevyužité gólové šance v prvním poločase. Po červené kartě jsme výsledek ubránili. "



Sestavy


FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - J. Blažej [-] , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , M. Hawel [-] , M. Tomčík [-] , M. Hradecký [-] (64. J. Dědek [-] ) , O. Matěják [-] (18. A. Hnik [-] ) , M. Kučera [-] , S. Mlejnek [-] , A. Vilám [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] (46. J. Zeman [-] ) , M. Ryšavý [-] , J. Fridrich [-] (62. J. Sobotka [-] ) , D. Hruška [-] , L. Jandík [-] (85. M. Palma [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 41. L. Hawel , 44. Z. Kout , 63. M. Kučera - 36. M. Ryšavý , 63. L. Jandík . ČK: 54. M. Ryšavý .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: Horský Leonard - FILIP Miroslav, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: David Motl
Tip experta: výhra hostů

Třebši sice odešel jejich nejlepší hráč, ale myslím, že svoji pracovitou hrou Vrchlabí přehrají

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích