2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police otočila výsledek brankou v nastaveném čase


Branky


14

Početná divácká kulisa viděla pořádné drama, kdy domácí strhli vítězství na svoji stranu až v samotném závěru utkání. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Police nastoupila ke svém druhému domácímu utkání v řadě a před pořádnou diváckou kulisou, která čítala 819 platících diváků, chtěla jednoznačně uspět. Za zmínku určitě stojí i nová poslia v domácím dresu od nového ročníku, kterou je Martin Abena. Tento zkušený středopolař kdysi háji barvy pražské Sparty a zahrál si i Evropskou ligu proti slavnému Liverpoolu.

 

V prvním poločase branka nepadla. I přes značnou snahu obou mužstev se diváci nedočkali, a tak se šlo do kabin za remízového stavu.

Vítězná trefa padla v 95. minutě

Za to v druhém poločase se bylo na co dívat. V 56. minutě šla Vysoká do vedení. Hlavní rozhodčí odpískal "malou domů" a hosté měli výhodu nepřímého kopu z velmi dobré pozice uvnitř pokutového území. Po krátkém přistrčení napálil míč do domácí branky Lukáš Müller. 0:1.

 

Domácí se pak tlačili za vyrovnáním, ale hostující obrana fungovala dobře a organizovaně. V 81. minutě se přeci jen podařilo srovnat stav zápasu. Po rohovém kopu hostů podnikli domácí rychlý protiútok, když Klapkovský vyslal Jakuba Matějku, který postupoval sám na brankáře Pšeničku a přízemní střelou rozvlnil síť. 1:1.

 

Diváci hnali domácí hráče za vítězstvím a vytvořili perfektní atmosféru. K radosti místních fanoušků se obrat povedl v nastaveném čase. V 95. minutě se dostal ke střele po rohovém kopu domácí Havrda a jeho pokus tečoval za záda Pšeničky nehlídaný Filip Kalaš. 2:1. Z poslední akce zápasu, tak domácí vytěžili tři body.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "V dnešním utkání jsme věděli, že nás nebude čekat nic jednoduchého. Hosté chtěli napravit domácí zaváhání z minulého utkání se Solnicí a tato prognóza se málem potvrdila. Hosté se ujali vedení a bylo na nás, jak odpovíme. Aktivita v té chvíli byla na naší straně a deset minut před koncem došlo k vyrovnání. Chtěli jsme pochopitelně před početnou diváckou kulisou další úspěch v hostující síti a po strhujícím závěru jsme v nastavení mohli propuknout ve vítěznou euforii."

FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Dnešní utkání se mně hodnotí těžko, protože jsme odehráli dobrý zápas. Bohužel bez bodového efektu. Ještě 9 minut před koncem vedeme 1:0. Domácím se z rychlého protiútoku podařilo vyrovnat a vítězná branka padla v 96 minutě, když se nastavují 4 minuty a to hodně bolí. Jinak pěkná divácká kulisa."



Sestavy


Spartak Police nad Metují
M. Uzih [-] - L. Kudláček [-] , J. Klapkovský [-] , T. Mucha [-] (60. O. Havrda [-] ) , J. Matějka [-] , M. Moravec [-] , P. Franc [-] (60. M. Ansuma [-] ) , F. Awuku [-] (78. J. Nessoumou [-] ) , B. Abena [-] , F. Kalaš [-] , O. Spišák [-]

FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - R. Růžička [-] , J. Mikušík [-] , L. Müller [-] , T. Prorok [-] - P. Veverka [-] (92. T. Sýkora [-] ) , M. Haken [-] (62. J. Homolka [-] ) , M. Ujec [-] (89. T. Kozel [-] ) , T. Březina [-] - J. Pražák [-] , O. Ujec [-] -

ŽK: 29. M. Ujec , 52. J. Pražák , 76. T. Prorok , 91. L. Müller , 93. J. Pšenička .
Počet diváků: 819. Rozhodčí: TUREK Jiří - BERÁNEK David, KALAŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: David Motl
Tip experta: výhra domácích

Police doma ukáže, že budou chtít hrát hodně vysoko. S kvalitou, kterou mají, tak doma moc bodů neztratí a s Vysokou neztratí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích