1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2022 18:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec vyhrál v Dobrušce


Branky


44. V. Bílek - 70. D. Hlava , 87. D. Vejman
14

Dobruška své druhé domácí utkání tentokrát nezvládla. Jednobrankové vedení neudržela, když Červený Kostelce v druhé půli výsledek otočil.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrušku poslal do vedení Bílek

Úvod utkání byl vyrovnaný a ani jeden celek si nevytvořil trvalejší tlak. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Do šancí se postupem času dostávaly oba týmy, ale jak domácí brankář Pěnička, tak i hostující Středa několikrát podrželi svůj tým.

 

Ve 44. minutě rozehráli domácí rohový kop na krátko a po následném centru se hlavou na zadní tyči dokázal prosadit Vojtěch Bílek, který poslal Dobrušku do vedení. 1:0.

 

Hosté na pozdní branku už nedokázali zareagovat, a tak Dobruška vedla po prvním poločase o jednu branku.

Hosté otočili výsledek v závěru utkání

I druhý poločas přinesl vyrovnanou partii. V 55. minutě měl velkou šanci hostující David Hlava, ale v dobré pozici minul domácí branku.

 

V 70. minutě prostrčil míc středem domácí obrany hostující Škoda, který vybídl ke skórování David Hlavu a ten se nemýlil. Přízemní střelou prostřelil brankáře Pěničku a srovnal stav utkání. 1:1

 

Obě mužstva se pak tlačila za vstřelení vítězné branky, ale marně. Když už to vypadalo, že zápas půjde do penlatového rozstřelu, tak v 87. minutě se po rohovém kopu prosadil hostující obránce Dominik Vejman, který hlavou usměrnil nevydařený odkop domácího obránce do sítě. 1:2. 

 

Dobruška vrhla všechny síly dopředu, ale ze závěrečného tlaku a standartních situací, na které se vydal i domácí brankář, nedokázala srovnat, a tak Červený Kostelec zvítězil i v druhém kole. 

 

Fotogalerii připravil Martin Tobiška. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Bohužel jsme nevyužili první dvě utkání doma. Zápas s Č. Kostelcem se odehrával, jak přes kopírák podobný tomu poslednímu v loňském ročníku, kdy jsme v závěru přišli o body. O poločase jsem naši hru chtěl revidovat změnou rozestavení. Hráčům se to nepodařilo zrealizovat a zkvalitnit střed hřiště a přišlo vyrovnání Úplný závěr byl hořkou pilulkou, kdy jsme dostali opravdu „speciální“ gól v našem podání. Gratulace hostům k šťastné výhře."

TJ Červený Kostelec
P. Barták (vedoucí mužstva): "Domácí byli v prvním poločase dobře připraveni,všude byli dřív a my jsme působili pomalejším dojmem.I tak jsme měli v podání bratří Hlavů dvě nádherné střely ze střední vzdálenosti, které skvěle vyrazil brankář Pěnička.Domací šli minutu před poločasem zaslouženě do vedení.Druhy poločas byl z naší strany o poznání lepší a po hezké kombinační akci jsme nejdříve Davidem Hlavou vyrovnali a v závěru jsme šťastnou brankou Vejmana dokonali obrat."



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Čančara [-] (67. O. Moravec [-] ) , V. Bílek [-] , D. Doucek [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , M. Majer [-] , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , J. Žahourek [-] (67. M. Gazdík [-] ) , V. Karal [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - P. Bárta [-] , J. Hundák [-] (85. K. Čáp [-] ) , D. Petrů [-] , D. Vejman [-] , L. Hlava [-] , J. Čejchan [-] (46. Z. Mudroch [-] ) , D. Hlava [-] , D. Hála [-] (46. D. Vencl [-] ) , P. Kratěna [-] (46. J. Malina [-] ) , J. Škoda [-]

ŽK: P. Krahulec , 66. J. Žahourek , 90. J. Moník - 30. P. Kratěna , 42. D. Hála , 63. P. Bárta , 88. D. Vencl , 90. D. Hlava .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žerovnický David - ŠILING Karel, MATULA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: David Motl
Tip experta: remíza

Podle mě vyrovnaný zápas, kde napadne ani gól.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích