3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2022 18:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice doma porazily Kostelec nad Orlicí.


Branky


14

První jarní body si připsala i Jiskra Hořice, když na domácím hřišti zvítězila 3:1

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V prvním poločase měli mírnou převahu domácí, ale vypracované příležitosti nevyužili. Na druhé straně Kostelec také párkrát zahrozil, ale míč se jim do domácí branky dostat nepodařilo. A tak první půle skončila bezbrankovou remízou. 

 

 

Hořice v druhé půli strhly vítězství na svoji stranu

Hned v první minutě druhého poločasu měl velkou šanci domácí Drozd D., když šel sám na brankáře Matouška, ale nastřelil jen tyč hostující branky. 

  

V 54. minutě uplatnil své centimetry při rohovém domácí kapitán Dominik Palm a hlavou otevřel skóre zápasu. 1:0.

  

Druhá branka přišla v 73. minutě, kdy se po levé straně prosmýkl do vápna domácí Havrda a naservíroval míč Jiřímu Pečenkovi, který tvrdou ranou prostřelil Matouška a poslal Hořice do dvoubrankového vedení. 2:0.

  

V 84. minutě přišlo snížení. Z dálky napřáhl hostující Dias Idrissov, na jehož poklus byl domácí brankář Krejčí krátký. 2:1.

 

Další drama však nepřišlo, protože za pouhé dvě minuty výhru domácího celku pečetil střídající Jiří Šedivý, který upravil na konečných 3:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Po úvodním nezdaru jsme nutně potřebovali bodovat a to se nakonec podařilo. Snaživý soupeř byl však proti - trpělivě bránil a spoléhal na rychlé protiútoky. Celý zápas jsme se tlačili před branku soupeře a vypracovali si i spoustu šancí. V zakončení se však zatím nedaří a tak to v druhém poločase vzal na sebe D. Palm jako správný kapitán. Pak už přes mírnou komplikaci v závěru jsme utkání v pohodě zvládli. Poděkování všem účastníkům za pěkný fotbalový zážitek."

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): " Do Hořic jsme cestovali s vědomím, že nás čeká velmi náročné utkání. Domácí poločasovým střídáním výrazně přidali na kvalitě a zápas dovedli do vítězného konce."



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - J. Pečenka [-] , A. Kedroń [-] (46. P. Drozd [-] ) , P. Kuneš [-] (54. J. Šedivý [-] ) , P. Palm [-] , J. Rozsévač [-] (80. A. Vávra [-] ) , J. Havrda [-] (86. M. Havelka [-] ) , Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-] (46. D. Drozd [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - O. Bečka [-] (76. J. Vilímek [-] ) , P. Brandejs [-] (46. J. Sameljak [-] ) , M. Plocek [-] , P. Klapal [-] , J. Kvasnička [-] (60. A. Poledno [-] ) , O. Kotyza [-] , M. Pups [-] , K. Kaplan [-] , L. Říha [-] , D. Idrissov [-]

Hráči zápasu: D. Palm .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šob Aleš - HALEŠ Vladan, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: David Motl
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Hořice po debaklu v prvním kole ukážou svoji kvalitu a v domácím prostředí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů