Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 14:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec doma jasně porazil Vrchlabí


Branky


7

Rezerva Chlumce si v první utkání zastřílela a zaslouženě zvítězila na svém hřišti. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumecký Jiří Kučera otevřel skóre zápasu

Již v 11. minutě se diváci dočkali první branky. Jiří Kučera napřáhl zpoza vápna a jeho přízemní střela skončila i za pomoci tyče za zády brankáře Janalíka. 1:0.

 

Ve 23. minutě přidali domácí druhou branku. Veselský našel ve vápně Jana Labíka, který z úhlu prostřelil hostujícího brankáře. 2:0.

 

Domácí tak si tak do druhého poločasu vypracovali dvoubrankové vedení.

Domácí si v klidu pohlídali tři body

Druhá půle nepřinesla žádné drama a Chlumec si dokráčel ke třem bodům. V 56. minutě využil zaváhání hostující obrany Petr Staněk, když vystihl malou domů, obhodil si brankáře a zvýšil na 3:0.

 

V 69. minutě přidal svou druhou trefu v utkání Jiří Kučera, když bezpečně proměnil pokutový kop. 4:0.

 

Jen o dvě minuty později to bylo už 5:0. Jakub Hartman si pěkně převzal dlouho přihrávku za obranu a ze stran propálil Janalíka.

 

V 75. minutě viděl červenou kartu za faul ve vlastním vápně hostující Slavík. Nařízenou penaltu hostující brankář Janalík vychytal chlumeckému Vaníčkovi.

 

V 80. minutě se ze strany do vápna prodral Jansa a jeho práci zužitkoval do prázdné branky střídající Vojtěch Kříž. 6:0.

 

V 81. minutě se prosadili i hosté. Petr Žďárský přehodil vybíhajícího Kukala a upravil na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "K utkání jsme nastupovali s respektem, dobře koncentrovaní a s touhou rozhodnout do poločasu, což se nám sice nepodařilo, ale hru jsme měli pod kontrolou celý zápas a zlomili jsme ho definitivně 3 brankou po obrátce. Poté jsme mohli dát opět šanci celé lavičce a užít si hezké akce a pěkný fotbal v nedělním odpoledni. Pihy na kráse dnešního výkonu bychom asi našli ,ale vstup do sezony se nám vydařil a můžeme být natěšení na velice těžké utkání na Slavii HK, kam pojedeme s odhodláním uspět."

FC Vrchlabí
Michael Hradecký (trenér): "Jednoznačná záležitost. Domácí nás předčili ve všech směrech a byla radost koukat na jejich pohledné akce.Někteří borci(zejména mladší) si myslí, že mají na ligu a na hřišti to je max. na okres."



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Veselský [-] (60. J. Věříš [-] ) , J. Mrázek [-] (72. L. Heger [-] ) , J. Hartman [-] (72. V. Kříž [-] ) , J. Kučera [-] , J. Labík [-] (33. P. Staněk [-] ) , O. Vaníček [-] , V. Doležal [-] , J. Vopátek [-] , L. Pánek [-] , J. Ludvík [-] (72. O. Jansa [-] )

FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - M. Tomčík [-] , P. Žďárský [-] , M. Kučera [-] , M. Slavík [-] , S. Mlejnek [-] (78. D. Raabe [-] ) , A. Vilám [-] , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , J. Cink [-] (70. P. Kraus [-] ) , D. Štefan [-]

ŽK: 29. J. Vopátek - 26. M. Tomčík , 42. J. Cink , 78. P. Kraus , 86. L. Hawel . ČK: 75. M. Slavík .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Ikizgül Varol - VÍCH Patrik, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Martin Šejvl
Tip experta: výhra domácích

Chlumecké Áčko hraje svůj zápas dopoledne a je možné, že sestavu domácí doplní o hráče z ‟A” týmu, a proto si myslím, že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů