D. Hlava 81.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:30

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec na svém novém stadionu porazil Jaroměř


Branky


81. D. Hlava
7

Slavnostní otevření nové stadionu vyšlo Červenému Kostelci se vší parádou. Doma zvítězili nad Jaroměří 1:0.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté svoji převahu nepřetavili v branku

Červený Kostelec se dočkal nového zázemí a před fantastickou diváckou kulisou, která čítala 1527 diváků, obral o všechny body celek Jaroměře. 

 

V první dějství měli územní převahu hosté a vypracovali si i řadu brankových příležitostí. Miloš Exnar a Jiří Kořínek měli největší šance svého týmu, ale nedokázali je využít. Dobrými zákroky se prezentoval domácí brankář Středa, který několikrát podržel svůj tým. Obrovskou šanci hostů musel vykopávat z brankové čáry domácí Hála, a když ani tato akce neskončila brankou, tak se šlo o poločase do kabin za bezbrankové remízy.

Výhru vystřelil domácím David Hlava

Hosté i ve druhé půli drželi častěji míč na svých kopačkách, ale šance mohli diváci vidět na obou stranách. Jaroměř podržel brankář Červenka, který likvidoval pokusy domácího Škody a L. Hlavy.

 

Za zmínku stojí i pokus domácího Davida Hlavy z vlastní poloviny hřiště, který však ke smůle domácích fandů skončil "jen" na břevně Červenkovy branky.

 

Když už to vypadalo na bezbrankovou remízu, tak v 81. minutě přistrčil centrovaný míč domácí Škoda na Davida Hlavu a ten z voleje ranou k tyči otevřel skóre zápasu. 1:0. Na stadionu propuklo nadšení. 

 

V závěru utkání se hosté tlačili za vyrovnáním, ale domácí obrana odolala, a tak si Červený Kostelec připsal první tři body v novém ročníku krajského přeboru.

 

 

Fotogalerii připravil Václav Mlejnek. Děkujeme. 



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Petr Garček (trenér): "V první půli byli hosté jednoznačně lepší, přežili jsme i tutovku, kdy míč z brankové čáry vykopl Hála. II. poločas už byl o něčem jiném. Lahůdku alá Schick D. Hlavy zastavilo břevno, výtečný zákrok jaroměřského brankáře proti zakončení L. Hlavy, nakonec v 81.minutě vítězná branka a narvaný stadión zaburácel, skvělá premiéra a křest nového zázemí proti velmi kvalitnímu soupeři."

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Oba gólmani dnes předvedli skvělé zákroky. My jsme v prvním poločas nevyužili naše šance, s přibývajícími minutami se hra vyrovnala a zápas byl o jednom gólu. Ten vstřelili nakonec domácí a berou tak tři body."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - P. Bárta [-] - D. Petrů [-] , P. Kratěna [-] (84. J. Malina [-] ) , J. Hundák [-] (90. J. Čejchan [-] ) , L. Hlava [-] , D. Hlava [-] (93. Z. Mudroch [-] ) , P. Prokop [-] , J. Škoda [-] , D. Hála [-] , D. Vejman [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , A. Pohořálek [-] (63. J. Bano [-] ) , J. Kořínek [-] , O. Častvaj [-] (77. M. Michálek [-] ) , R. Gorol [-] , D. Votrubec [-] , D. Valášek [-] (84. O. Toman [-] ) , J. Poděbradský [-] , J. Podolník [-] , M. Exnar [-]

ŽK: 21. J. Škoda , 88. J. Malina , 90. L. Hlava - 54. D. Votrubec , 62. J. Kořínek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Martin Šejvl
Tip experta: výhra hostů

I když domácí mají slavnostní otevření nového areálu, tak čekám, že hosté vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů