2:1
(0:0)
69. O. Zugar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška doma zvítězila nad Jičínem


Branky


7

Úvodní kolo krajského přeboru vyšlo i Dobrušce, která doma porazila o jednu branku hosty z Jičína. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Hned ve 2. minutě zahrozili hosté z rohového kopu, když hlavičkoval Dítě, ale branku přestřelil. V 7. minutě na druhé straně hlavičkoval domácí kapitán Krahulec, ale i on těsně minul branku.

 

Největší příležitost domácích přišla ve 40. minutě, když Z. Pago vyvezl míč přes celé hřiště a vyslal do samostatného úniku Doucka, ale ten tvrdou střelou minul Kantovu branku. Ve 44. minutě pálil z dobré pozice jičínský Zugar, ale Effenberk jeho střelu vyrazil, a tak první poločas branku nepři nepřinesl.

Utkání rozhodl domácí Žahourek

V 51. minutě si na krásnou přihrávku za obranu od domácího obránce Karala naběhl Denis Doucek, který sám proti Kantovi nezaváhal a poslal Dobrušku do vedení. 1:0.

 

V 61. minutě jičinský brankář Kanta skvěle vychytal Žahourka, který pálil z bezprostřední blízkosti. V 64. minutě šel sám na brankáře domácí Doucek, ale minul Kantovu branku.

 

V 69. minutě hosté vyrovnali. Ondřej Zugar odcentroval z pravé strany, překvapil Effenberka a míč skončil v domácí síti. 1:1.

 

V 71. minutě Effenberk přečetl přihrávku za obranu, vyběhl a nešťastně odkopl míč jen k jičinskému hráči, který však odkrytou branku netrefil. V 72. minutě se po autovém vhazování otočil s míčem domácí Jan Žahourek a nádhernou střelou z dálky poslal Dobrušku do vedení. 2:1

 

Jičín se pak tlačil za vyrovnáním, ale domácí obrana nedopustila další změnu skóre, a tak všechny tři body zůstaly v Dobrušce.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Důležité tři body, neskutečná paráda Jana Žahourka. Nám bohužel nefungovala předfinální a finální přesnost. Zápas z tohoto pohledu byl pro nás hodně fyzicky náročný. Sarkazmus ohledně počtu penalt pana Beneše je zajímavý a „trochu“ neguje úsilí domácích hráčů. Pokud mám dobré informace, tak SK Dobruška neshání PR manažera. "

SK Jičín
Petr Beneš (trenér): "Prohráli jsme zbytečně, hlavním důvodem byla neschopnost z vypracovaných šancí vstřelit branky. Rozhodnout jsme měli už v 1. poločasu. Domácím gratuluji ke třem bodům. Ačkoli se můžeme cítit ukřivděni, že nám byly odepřeny 2-3 penalty, rozhodčí pochválím všechny tři!! Na začátku sezóny u nich slušný výkon, za který jim děkuji."



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Žahourek [-] (89. M. Pago [-] ) , M. Čančara [-] , D. Doucek [-] , V. Karal [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , M. Majer [-] , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , O. Moravec [-] (59. M. Gazdík [-] )

SK Jičín
M. Kanta [-] - J. Lánský [-] , D. Zezulka [-] (84. L. Joukl [-] ) , P. Beneš [-] , J. Kuncíř [-] - P. Horáček [-] (73. M. Švec [-] ) , O. Zugar [-] , J. Nálevka [-] , V. Matějka [-] - J. Marek [-] (56. D. Kanta [-] ) , J. Dítě [-]

ŽK: 6. P. Beneš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kánská Blažena - BEČVÁŘ Lubomír, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

David Drozd

Expert: Martin Šejvl
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání si myslím, že hosté lehce oslabenou Dobrušku porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza