Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 10:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Karlových Varech ovládla Toužim


Branky


45. J. Gabriel , 53. S. Horník , 56. S. Horník , 77. S. Horník - 21. M. Hotěk , 41. R. Svoboda , 59. M. Očko , 61. R. Svoboda , 66. M. Hotěk (p.)
12

Diváci kteří si našli cestu na fotbal na rezervu Slavie určitě nelitovali. Viděli krásný fotbal a devět vstřelených branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidnější první poločas - ticho před bouří

V úvodu zápasu bylo ihned vidět, kdo bude řídit tempo hry a v jakém duchu se zápas ponese. Slavia nastoupila aktivněji a držela balón, zatímco toužimští spoléhali spíše na rychlé brejky.

 

Ve 21. minutě se po dlouhém nákopu stopera Borka dostal do úniku toužimský sniper Hotěk, a ten se v těchto situacích málokdy mýlí. 0:1.

 

Přesně o dvacet minut později došlo akci jako přes kopírák. Opět dlouhý nákop za obranu, na jehož konci byl Svoboda, který zvýšil na rozdíl dvou branek.

 

Poslední slovo však měli domácí, když v samotném závěru došlo k faulu před toužimskou šestnáctkou. K přímáku se postavil Gabriel, který zamíříl přesně a snížil na 1:2.

 

 

 

 

Protržený pytel s góly

Do druhé půle domácí šli s jasným cílem, a to otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. To se povedlo hned po osmi minutách hry, kdy zaváhání v rozehrávce Toužimi využil Horník a bylo vyrovnáno.

 

O tři minuty později se domácí radovali znovu a opět to byl Horník, který svým pokusem zpoza vápna rozvlnil síť a poslal Slavii poprvé v zápase do vedení.

 

Radost však přerušil v 59. minutě Očko, který po krásné průnikové přihrávce pádil sám na brankáře a vyrovnal na 3:3.

 

Po dalším nákopu za obranu se opět dostal do samostatného úniku Svoboda, který přidal svou druhou branku a znovu poslal hosty do vedení.

 

V 66. minutě došlo k faulu v šestnáctce Slavie a sudí Procházka nařídil pokutový kop, k němuž se postavil Hotěk. Ten nedal brankáři šanci a střelou do pravého dolního rohu zvýšil na 3:5.

 

Tečku za celým utkáním však udělal Horník, který dostal nádhernou přihrávku před prázdnou branku, doklepl míč do branky, a završil tak hattrick.

 

Vyrovnání se ale domácí nedočkali, a tak si Toužim odvezla cenné tři body.

 

 

 

 

 

 



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
J. Gembický [-] - P. Kolařík [-] , K. Brož [-] , Š. Chyla [-] , J. Gabriel [-] , M. Geňo [-] , Š. Černý [-] , S. Horník [-] , R. Krčma [-] , R. Klopotovskyy [-] , D. Dvořák [-]

SK Toužim
V. Přenosil [-] - R. Svoboda [-] (83. D. Řehák [-] ) , J. Hudec [-] , J. Legr [-] , T. Borek [-] , L. Marek [-] , M. Hotěk [-] , T. Kochta [-] (27. K. Pejšek [-] ) , M. Očko [-] , P. Tunder [-] , J. Frank [-]

ŽK: 95. M. Geňo - 73. J. Frank , 93. M. Hotěk , 95. T. Borek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - ŠKARDA Adam, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: Štěpán Oncirk
Tip experta: výhra domácích

Toužim se poslední dobou zvedá, na Slavii to však stačit nebude. Slavia vyhraje 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích