4:1
(1:1)
34. M. Lenk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice porazily Mýto


Branky


6. L. Forejt , 54. J. Kasl , 62. M. Janák , 90. R. Krátký - 34. M. Lenk
14

Mýto se představilo v Příkosicích a nutně potřebovalo bodovat. Domácí vstoupili do zápasu lépe a v 6. minutě je poslal do vedení Forejt. Mýto vyrovnalo v 34. minutě po brance Lenka. Příkosice zvládly druhý poločas lépe a Mýtu nadělily další tři branky. Domácí si připsali třetí výhru v sezóně a posunuli se na na 9. příčku, zatímco hosté spadli na poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Nutno dodat, že terén, na kterém hráči nastoupili byl ve velmi špatném stavu, ještě hodinu před utkáním nebylo jasné, jestli vůbec zápas začne. Do prvního poločasu vstoupil lépe domácí tým. V 6. minutě se objevil v obrovské příležitosti Pražák, který postupoval sám na brankáře, při zakončení uklouzl, ale míč stačil ještě přihrát Forejtovi, jenž uklidil míč do prázdné branky. Hosté odpověděli krásnou akcí z 34. minuty, kdy Mašek chytrou přihrávkou na zadní tyč našel Lenka a ten přesnou střelou zařídil vyrovnání. Hra se vyrovnala a Mýto mělo pasáže, v kterých bylo lepším týmem, další gól se mu však přidat nepodařilo. 

Domácí proměnili v druhém poločase všechny šance

V druhém poločase se pokračovalo ve vyrovnané hře, ale Příkosice dokázaly využít své šance a byly maximálně produktivní. Nádhernou individuální akcí se prezentoval v 54. minutě domácí Kasl, jenž se prokličkoval mezi třemi hráči soupeře a prudkou střelou na zadní tyč prostřelil gólmana soupeře. V 62. minutě to byl znovu Kasl, kdo se probíjel do pokutového území soupeře, tentokrát zvolil přihrávku na Janáka, který navýšil skóre na 3-1. Mýto se viditelně snažilo o snížení, ale svoje šance nedovedlo do zdárného konce. V 90. minutě pokořil gólmana Mýta Krátký a přidal tak čtvrtý gól domácích, čímž udělal definitivní tečku za zápasem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Myslím si, že dnes jsme sehráli se soupeřem vyrovnaný zápas s tím rozdílem, že my jsme naše šance dokázali proměnit, zatímco hosté ne. Zároveň jsme se museli poprat s velmi špatným terénem, na kterém se obtížně kombinovalo. I když jsme v poli neměli herní převahu, tak fotbal se hraje na góly a my jsme jich dnes vstřelili více než Mýto.

TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Celý zápas jsme se snažili hrát hlavně po zemi a dobře kombinovat. Na šance byl zápas vyrovnaný, bohužel soupeř byl dnes těžce efektivní, zatímco my jsme naše příležitosti neproměnili. Nemyslím si, že by byli domácí fotbalově lepší, ale přetlačili nás bojovností a větším hladem po vítězství.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - J. Pour [-] - P. Komanec [-] , T. Pražák [-] , A. Rychlý [-] (39. M. Vlček [-] ) , T. Forejt [-] , O. Kapoun [-] (79. L. Krajdl [-] ) , J. Kasl [-] , J. Čada [-] , M. Janák [-] , L. Forejt [-] (90. R. Krátký [-] )

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Světlík [-] (6. Š. Končal [-] ) , P. Ulrich [-] , T. Vonášek [-] , M. Lupáč [-] , V. Procházka [-] - M. Brož [-] , J. Lenk [-] , P. Bejček [-] (79. J. Pelnas [-] ) , M. Lenk [-] - J. Mašek [-] (79. J. Šmíd [-] ) -

ŽK: 23. A. Rychlý - 34. Š. Končal , 64. J. Mašek .
Hráči zápasu: M. Janák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: REIPRICH Václav - ŠMÍD Zbyněk (N), MAŠEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Kasýk
Tip experta: remíza

Oba týmy získají bod, nečekám další přestřelku Příkosic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích