Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice vyprášily Zruč 5 góly


Branky


15

Mladotice přijely do Zruče a už ve třetí minutě inkasovaly. Nicméně ještě do konce prvního poločasu se podařilo hostům zápas otočit. Po přestávce Mladotice vstřelily další tři branky. Hosté nakonec vyhrály vysoko 5-1 a v tabulce se posunuly na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali zareagovat na rychlý gól domácích

Domácí vstoupili do zápasu výborně a hned z první akce zápasu vstřelil vedoucí branku Kraus. Poté převzaly iniciativu v zápase Mladotice. Hosté si vytvářeli nebezpečné šance jako na běžícím páse a domácí obrana musela být neustále ve střehu. Ve 23. minutě zahrávaly Mladotice rohový kop, po kterém míč propadl až k Urbanovi, který vyrovnal. Ve 30. minutě zfauloval protihráče Ondřej Buchtelík a obdržel žlutou kartu. Hosté zahrávali během chvíle několik dalších rohů a po jednom z nich se prosadil hlavou O. Buchtelík, 2-1 pro Mladotice. Domácí úplně vypadli ze zápasu a soupeř se dostával do šancí velmi snadno. Hosté ovládli první poločas v poměru 2-1.

Mladotice přidaly další tři branky

Hned v úvodu druhého poločasu mohli domácí vyrovnat, ale Kazda nevyřešil situaci optimálně, místo střely tváří v tvář gólmanovi přihrál druhému útočníkovi do ofsajdu. Během dalších cca 30 minut byla hra víceméně vyrovnaná a ani jednomu týmu se nepodařilo překonat obranu soupeře. To přerušil až L. Šiml, který v 72. minutě po samostatném úniku postupoval na brankáře a ve velké šanci nezaváhal. O dvě minuty později spoluhráče napodobil F. Buchtelík, jenž obrovskou šancí rovněž nepohrdl a zvýšil vedení Mladotic na 4-1. Domácí působili po dalších inkasovaných brankách odevzdaně, což hrálo do karet hostům, kteří dále útočili. V 82. minutě se v dobré pozici objevil opět F. Buchtelík a svou druhou brankou v zápase přidal pátý gól Mladotic. Hosté jednoznačně vyhráli a posunuli se na druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Nedařilo se nám vůbec nic, to se stát může, ale my jsme bohužel nepřidali ani trošku bojovnosti, na které musíme stavět. Nejvíc mě mrzí předvedený výkon vůči divákům, kterých přišlo dnes opravdu hodně. Na dnešní výkon musíme okamžitě zapomenout, tvrdou prací v tréninku se připravit na příští velmi těžký zápas u jednoho z favoritů soutěže - Chrástu.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Myslím si, že v prvním poločase se hrálo relativně vyrovnané utkání. Na rychlý gól soupeře jsme dokázali dobře zareagovat a do konce prvního poločasu jsme utkání stihli otočit. V druhé půlce jsme nejdříve přežili obrovskou šanci domácích na vyrovnání a poté se nám podařilo přidat další branky. Po třetí brance jsme už byli jednoznačně lepším týmem a utkání jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Zruč B
T. Würfl [-] - K. Kazda [-] (74. A. Penven [-] ) , M. Kraus [-] (61. V. Mašek [-] ) , M. Hakr [-] , D. Mošna [-] , M. Špicl [-] , J. Motyčák [-] (46. O. Vaňourek [-] ) , M. Hájek [-] (67. J. Šnajdr [-] ) , M. Polák [-] , P. Riedl [-] , P. Mancl [-] (46. O. Kastelic [-] )

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] (83. M. Sebránek [-] ) - O. Buchtelík [-] , A. Tauchen [-] , V. Frank [-] , V. Šiml [-] - Š. Kůsa [-] , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] (65. J. Krejčí [-] ) , D. Janský [-] - D. Urban [-] (62. F. Buchtelík [-] ) , J. Kolář [-] (46. L. Šiml [-] )

ŽK: 70. D. Mošna , 82. M. Špicl - 30. O. Buchtelík .
Hráči zápasu: F. Buchtelík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Orlík Vladimír - PŘIBYL Zdeněk, KRIPNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Miroslav Cigler
Tip experta: výhra domácích

Zruč bude chtít doma zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza