T. Kroc 65.
D. Krč 78.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy vezou z Radnic bod


Branky


65. T. Kroc , 78. D. Krč - 28. J. Straka , 89. V. Žák
15

Volduchy přijely v 6. kole na hřiště Radnic. Hosté se ujali ve 28. minutě vedení po brance Jiřího Straky. Domácí zápas v druhém poločase otočili a když už to vypadalo, že si přípíšou tři body, tak přišel gól hostů. V 89. minutě se prosadil Vladimír Žák a zajistil Volchuchám bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půlce úspěšnější

První poločas byl ve znamení opatrné hry z obou stran. Domácí si vypracovali několik slibných příležitostí, ale s jejich šancemi si hostující obrana poradila. Ve 28. minutě se Volduchy nečekaně prosadily, když si našel dobrou pozici J. Straka a svým zakončením nedal domácímu brankáři šanci. Domácí snaha o vstřelení gólu byla nadále mařena velmi dobře fungující obranou soupeře. Předváděná hra nebyla pro diváky moc atraktivní a prvnímu poločasu chybělo více šancí. Ve 40. minutě se tvrdým zákrokem na protihráče uvedl Přibík a za svůj faul viděl od rozhodčího žlutou kartu. Více už diváci v prvním poločase neviděli. 

Domácí přišli o tři body v závěru

Radnice vstoupily do druhého poločasu aktivně a hned od úvodních minut si vypracovaly několik zajímavých šancí, nicméně stále jim chybělo lepší zakončení. V 65. minutě se domácí konečně dočkali, když se s nabídnutou příležitostí výborně popasoval Kroc a vyrovnal na 1-1. Domácí byli od tohoto okamžiku lepším týmem a v 78. minutě to potvrdil Krč, jenž svou brankou poslal Radnice poprvé do vedení. Domácí prahli po zisku tří bodů a do konce zápasu chtěli zápas ubránit, to se jim ovšem nepodařilo. V 89. minutě se objevil v dobré pozici hostující Žák a překonal gólmana domácích, čímž zajistil Volduchám bod. 



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - T. Kroc [-] , M. Engl [-] , D. Jonák [-] , K. Janata [-] , P. Kočka [-] , D. Krč [-] , V. Kofroň [-] (70. T. Buchanec [-] ) , P. Kabát [-] , J. Šauer [-] , V. Melich [-]

TJ Volduchy
P. Bílek [-] - M. Vávra [-] , J. Bezděk [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-] (75. V. Žák [-] ) , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , D. Rieger [-] , R. Pernica [-] , J. Černý [-] , J. Brych [-]

ŽK: 40. J. Přibík , 75. J. Nedorost .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Červený Václav - ADÁMEK Jan (N), HOŠŤÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Miroslav Cigler
Tip experta: remíza

Volduchy měly víkend volna, ale Radnice zadarmo body nedají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza