4:2
(2:2)
10. J. Pour (p.)
38. J. Pour
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov si i v druhém domácím zápase připsal vítězství


Branky


29. Z. Kasýk , 42. M. Hlous , 47. Z. Kasýk , 89. Z. Škopek - 10. J. Pour (p.) , 38. J. Pour
17

Do zápasu vstoupili lépe hosté a po zásluze se ujali vedení, nicméně ve 25. minutě se nechal zbytečně vyloučit hostující Jan Burda a domácí přesilovky ihned využili. Oslabení hosté hráli i deseti lidech aktivně a rozhodně zápas nevzdali. Ani po přestávce Úněšov neměl jasnou herní převahu, ale podařilo se mu vstřelit rychlý gól a utkání si zkušeně pohlídal. V 89. minutě definitivně rozhodl o vítězství domácích Zdeněk Škopek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta hostů ve 25. minutě

Již v 10. minutě zahrál rukou ve vlastním pokutovém území jeden z hráčů domácích a rozhodčí správně odpískal penaltu. Tu bez problémů proměnil Pour a poslal hosty do vedení. Ve 25. minutě zastavil nedovoleným způsobem protihráče hostující Burda a za svůj zákrok viděl žlutou kartu, bohužel pro něj to byla už druhá karta v zápase, a tak musel do sprch. Domácí využili přesilovky téměř okamžitě. Ve 29. minutě si dobrou pozici našel domácí Kasýk a srrovnal na 1-1. Úněšov měl od vyloučení hostujícího hráče mírnou herní převahu, ale byli to hosté, kdo šel v 38. minutě do vedení. Pour se ujal rozehrání přímého kopu a pěknou sřelou k tyči rozvlnil síť podruhé. Ani tentokrát netrval náskok Příkosic dlouho. Ve 42. minutě rozehrávali domácí standardní situaci kousek od rohového praporku, pěkný centr si hlavou našel Hlous a vyrovnal na 2-2. 

Domácí zužitkovali přesilovku, ale hosté bojovali

Úněšov vstoupil do druhého poločasu výborně, když se ve 47. minutě prosadil po pěkné akci z levé strany Kasýk, který doklepl míč do odkryté branky a poprvé poslal domácí do vedení. Oslabení hosté nadále hráli velmi aktivně a byli nebezpeční i v 10 mužích, naneštěstí pro ně končily jejich akce nepřesným zakončením. Domácí se nikam zbytečně netlačili, spíše vyčkávali a spoléhali na rychlé protiútoky. Jejich vyčkávání se nakonec vyplatilo, v 89. minutě se po samostatném úniku zjevil před brankářem Škopek a pojistil vítězství domácích brankou na 4-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Jakub Mižár, trenér: V první půli se nehrál moc pohledný fotbal. Spíše to byla nervózní hra s nespočtem faulů na obou stranách, kdy k tomu přispěl svým dílem i nepřesný rozhodčí. Pomohl nám rychlý gól v druhém poločase, po němž jsme soupeře začali přehrávat. Ke konci jsme se obávali vyrovnání, jelikož Příkosice měly pár nebezpečných šancí, ale nakonec se nám podařilo vstřelit pojišťující gól.

TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Do zápasu jsme vstoupili dobře a po zásluze jsme šli do vedení. Bohužel ve 25. minutě jsme obdrželi červenou kartu, která samozřejmě zápas hodně ovlivnila. I tak si myslím, že jsme po zbytek zápasu byli pro domácí rovnocenným soupeřem, v druhém poločase jsme si dokázali vypracovat několik tutovek, ale naneštěstí jsme je neproměnili.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - Z. Škopek [-] , T. Janda [-] , Z. Kasýk [-] , D. Šura [-] , M. Mižár [-] (85. F. Kovařík [-] ) , P. Nechutný [-] , D. Randa [-] (75. M. Nemček [-] ) , M. Hlous [-] (88. J. Riant [-] ) , D. Vávra [-] , Z. Hlous [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - O. Kapoun [-] , J. Kasl [-] , J. Čada [-] , M. Janák [-] , A. Matoušek [-] (57. T. Pražák [-] ) , J. Pour [-] , R. Krátký [-] (85. M. Bajanaru [-] ) , P. Gosza [-] , L. Forejt [-] , J. Burda [-]

ŽK: 59. Z. Škopek , 61. M. Hlous - 14. J. Burda , 17. M. Janák , 80. R. Krátký , 83. J. Pour . ČK: 25. J. Burda .
Hráči zápasu: Z. Kasýk .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SOPR Dušan (N), FRNKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Kokoška
Tip experta: výhra domácích

Domácí si nenechají vzít body ze svého hřiště.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích