2:2
(1:1)
41. V. Sláma (p.)
70. J. Šulan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy si vezou z Mladotic bod


Branky


25. O. Buchtelík , 58. J. Kolář - 41. V. Sláma (p.) , 70. J. Šulan
18

Kozolupy ve třetím kole přijely do Mladotic a diváci od prvních minut sledovali bojovné utkání. Domácí vstoupili do prvního poločasu lépe, měli herní převahu a po zásluze šli do vedení. Hostům se podařilo vyrovnat v 41. minutě, když se po faulu v pokutovém území domácích pískala penalta, kterou následné proměnil Vojtěch Sláma. Po změně stran se prosadil domácí Jakub Kolář a Mladotice se znovu ujaly vedení. Hosté se nevzdali a v 70. minutě vstřelil vyrovnávací branku Jan Šulan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlka bez vítěze

Mladotice od začátku zápasu dobře kombinovaly a soupeře dostaly několikrát pod tlak. Z domácího týmu vynikal zejména Buchtelík, který hýřil aktivitou a odměnou mu byla branka z 25. minuty, kdy se před vápnem odhodlal ke střele a ta mířila přesně do šibenice. Hosté byli brankou trochu zaskočení, dopustili se pár chyb v kombinaci, ale vše nahrazovali urputnou bojovností. Domácí si v krátkém sledu vytvořili další šance, nicméně zakončení nebylo optimální. Kozolupy srdnatě bojovaly a po jednom ze soubojů v pokutovém území soupeře byl faulován jejich hráč. Rozhodčí se nerozpakoval a odpískal penaltu. K té se v 41. minutě postavil Sláma a vstřelil vyrovnávací branku. I když měli domácí v první půlce převahu, tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

V druhém poločase to byl boj

Domácí tým se od začátku druhého poločasu hnal za druhým gólem. Hosté hráli velmi silově a snažili se Mladoticím co nejvíce znepříjemnit hru. V 58. minutě se po skrumáži v pokutovém území hostů dostal k odraženému míči domácí Kolář a dorazil míč do odkryté branky. Hosté celý zápas bojovali a to se jim vyplatilo i v 70. minutě, kdy se po pěkné akci z levé strany prosadil hlavou Šulan. Fotbalisté Kozolup po vyrovnávací brance hráli aktivněji a herní převaha Mladotic byla pryč. Posledních 20 minut zápasu bylo hlavně ve znamení bojovnosti obou týmů a soubojů. K vidění bylo několik ostřejších zákroků. V 90. minutě to hostující Beran s agresivitou přehnal a po faulu na protihráče viděl červenou kartu. Vyloučení už na výsledku zápasu nic nezměnilo, a tak oba týmy získaly bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Myslím si, že dnes jsme byli lepším týmem. V prvním poločase jsme po prvním gólu mohli navýšit skóre, ale místo toho jsme branku inkasovali. I v druhém poločase jsme v naší aktivitě pokračovali, avšak hosté opět dokázali na náš gól odpovědět. Jak už jsem řekl minule, tak dlouhodobě máme problém s proměňováním šancí, což se potvrdilo i dnes.




Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - V. Šiml [-] , O. Buchtelík [-] , T. Taut [-] , V. Frank [-] - Š. Kůsa [-] (77. M. Soukup [-] ) , J. Krejčí [-] , D. Janský [-] , A. Kůsa [-] - J. Kolář [-] , D. Urban [-] (71. A. Worzischek [-] ) -

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - - J. Bozděch [-] (13. V. Kovář [-] ) , J. Brož [-] (73. M. Maštalíř [-] ) , J. Šulan [-] , J. Fikar [-] , J. Beran [-] , V. Sláma [-] , J. Čech [-] , T. Lemák [-] , J. Hucl [-] , J. Huleš [-]

ŽK: 41. T. Taut , 71. D. Urban , 78. D. Janský - 23. J. Šulan , 44. V. Sláma , 60. J. Beran , 68. J. Fikar , 86. T. Lemák . ČK: 90. J. Beran .
Hráči zápasu: O. Buchtelík , J. Krejčí .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: REIPRICH Václav - CHEJLAVA Petr, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Voith
Tip experta: výhra domácích

Nováček soutěže bude nevyzpytatelný. O. Šiml ukočíruje mladé kluky a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích